Web Analytics
More
    Reklāma

    AOC prezentē AGON AG353UCG 35 collu 200Hz monitoru

    Jaunākie raksti

    Displeju speciālists AOC laiž klajā 88,98 cm (35”) AOC AGON AG353UCG, kas ir daļa no nākamās paaudzes AGON 3 sērijas un solis augšup no jau tirgū augsti novērtētā īpaši platā monitora AG352UCG6. AG353UCG atbilst visiem svarīgākajiem geimeru nosacījumiem: 200 Hz atsvaidzes intensitāte, 2 ms GtG un maza ievades nobīde vislabākajai vizuālajai atgriezeniskajai saitei bez pamanāmas kustības izplūdes. Tā dabiskā izšķirtspēja 3440 x 1440 UWQHD (21:9) apvienojumā ar 1800R izliekumu rada nākamo ieskaujoša efekta līmeni. AG353UCG vizuālais attēls izceļas, pateicoties Quantum-Dot tehnoloģijai, 1000 nitu maksimālajam spilgtumam ar VESA DisplayHDR 1000, 2500:1 kontrastam un 90% DCI-P3 pārklājumam. Visbeidzot, monitors atbalsta Nvidia G-Sync Ultimate, piedāvājot HDR ar 1000 nitu spilgtumu, tai pat laikā izslēdzot stostīšanās un asarošanas iespējamību, un samazinot atbildes laiku.

    Gluds, futūristisks dizains

    AG353UCG dizains ir neparasts. Monitors mantojis trīs apmaļu dizainu bez rāmja, gredzenveida RGB apgaismojumu aizmugurē un sarkano/V formas statīvu no sava radniecīgā AG273QCG, kas saņēma “Red Dot Design Award 2018” balvu. Ar sarkaniem/melniem akcentiem, regulējama augstuma (120 mm) V formas statīvs ir stilīgs un kompakts, tomēr arī izturīgs un atstāj brīvu vietu uz galda. Displeja paneļa augstums ir līdzīgs 28” 16:9 displejam, taču, pateicoties tā 21:9 malu attiecībai, tas nodrošina horizontālāku ekrānu. Tāpēc to ir ērti lietot, vienlaikus nodrošinot neaizmirstamu skatīšanās pieredzi. Tā milzīgais 35”ekrāna izmērs ir ne tikai ļoti ieskaujošs spēlēm un anamorfām/īpaši platā formāta filmām, tas arī palielina produktivitāti. Patīkama blakus efekts, kas var būt īpaši noderīga satura veidotājiem vai tiešraidēm.

    Reklāma

    Gatavs sacīkstēm

    Aparatūras modernizēšana ar AG353UCG monitoru nozīmē ieguldījumu visu veidu videospēļu žanros. 200 Hz atsvaidzes intensitāte nodrošina sacensības līmeņa ātrumu ne tikai sacīkšu, simulācijas, action, MMORPG vai 5v5 arēnas spēlēm, bet pat sacensību FPS spēlētājiem.

    Atsevišķu pikseļu pārejas laiks ir tik zems, ka tas ļauj parādīt 200 kadrus sekundē bez artefaktiem. Ar AG353UCG 2 ms GtG reakcijas laiku, kustības izplūšana tiek praktiski novērsta. Tādējādi, saņemot tūlītēju vizuālu atgriezenisko saiti no ātrās ievades, spēlētāji jūtas savienoti ar spēļu pasauli vairāk nekā jebkad agrāk.

    Neparasti spēles vizuālie attēli

    Nav vienkārši būt vienam no ātrākajiem displejiem vienlaicīgi nodrošinot iespaidīgu attēla kvalitāti. AG353UCG VA panelim ir Quantum Dot tehnoloģija, kas ļauj nodrošināt 90% DCI-P3 pārklājumu – ievērojami lielāku krāsu telpu nekā standarta sRGB. Tā 10-bitu panelis producē 1.07 miljardu krāsu, kas nozīmē smalkākas krāsu pārejas un precīzākas krāsas, kas paredzētas HDR (augsta dinamiskā diapazona) saturam. AG353UCG var precīzi attēlot HDR spēles, izmantojot G-Sync Ultimate ar minimālu ievades nobīdi, kā arī HDR filmas/TV šovus, atbalstot VESA DisplayHDR 1000. Tā dinamiskais diapazons svārstās no 0,05 nitiem melnajai krāsai līdz 1000 nitiem maksimālā spilgtuma zonās. Pateicoties tā VA panelim, monitors spēj sasniegt statiskā kontrasta attiecību 2500:1, kas ir divreiz lielāks nekā parastajiem IPS vai TN paneļiem. Papildus tam, monitora 512 lokālās aptumšošanas zonas piedāvā neticami plašu dinamisko diapazonu.

    Iekļautie papildus piederumi

    AG353UCG ir ne tikai izcils balstoties uz tā tehniskajiem parametriem, bet piedāvā lietotājam arī lielisku komfortu. Pārveidotajā, modernajā OSD (On-screen displejā) ērti var pārvietoties, izmantojot 5 virzienu kursorsviru apakšējā rāmī. Austiņu glabāšana tagad ir vēl ērtāka, jo iepriekšējo modeļu austiņu turētājs tagad atrodas gan kreisajā, gan labajā pusē. Monitoru var viegli piestiprināt ar vienu klikšķa kustību pie tā elegantā metāla statīva vai uz VESA statīva. Statīvs nodrošina ne tikai stabilitāti, bet arī aprīkots ar pārnēsāšanas rokturi, kabeļa vadību un ergonomisku augstuma (120 mm) un slīpuma pielāgošanu. Izmantojot AOC Light FX (pielāgojamas gredzenveida RGB gaismas aizmugurē), monitoru var pielāgot, lai tas atbilstu katra spēlētāja unikālajam uzstādījumam. Lai papildinātu ērtu tehnikas aprīkojuma uzstādījumu, visi nepieciešamie kabeļi monitora pieslēgšanai datoram  (DisplayPort 1.4 un HDMI 2.0) ietilpst komplektā.

    AOC AGON AG353UCG Eiropā būs pieejams 2020. gada februārī ar MSRP 2509 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kartupelis3
    25.02.2020 21:15

    YES!!!

    Reklāma