Web Analytics
More
    Reklāma

    Aizdedzies jaunais Porsche Taycan elektroauto

    Jaunākie raksti

    Autoražotājs Porsche vēl salīdzinoši nesen, 2019. gada rudenī, pasauli iepazīstināja ar savu elektroauto Taycan, kurš ir visai ekskluzīvs braucamais, jo lētākā versijas maksā sākot no 100 tūkstošiem dolāru, bet dārgākais modelis tuvojas visiem 200 tūkstošiem. Kādā negadījumā Floridas štatā elektroauto ir nodedzis, par laimi bez cietušajiem, ja neskaita apskādētu garāžu.

    Kā liecina aculiecinieku teiktais, tad auto esot eksplodējis, taču tam nav precīzu pierādījumu. Kompānija Porsche ir apzinājusies situāciju, taču no plašākiem komentāriem izvairās, nevēloties atklāt tā klienta vārdu, kurš acīmredzami ir zaudējis vērtīgu kustamo īpašumu.

    Satraucošākais šajā situācija ir tas, ka Taycan modeļi pavisam nesen sākti piegādāt un to skaits Amerikā ir vien pāris simti, bet jau noticis pirmais aizdegšanās gadījums. Tiesa jebkuram lielajam elektroauto ražotājam ir bijušas šādas problēmas, un tomēr elektroauto aizdegšanās gadījumi notiek krietni retāk kā iekšdedzes dzinēju auto, kaut arī sociālajos tīklos Teslas modeļu aizdegšanās bieži vien ir karstais temats. Jā, elektroauto ir mazāk, taču rezultāts ir par notikumu skaitu pret noteiktām vienībām.

    Porsche Taycan sakarā jāpiemin interesants fakts, jo pats Bils Geits intervijā ar “jūtūberi” Markesu Braunliju atklāja (sākums ~4:30), ka iegādājies savu pirmo elektroauto un tas ir Porsche ražojums, kaut arī pieminējis kompāniju Teslu kā cilvēku paradumu un auto industrijas mainošo faktoru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Agris
    20.02.2020 13:28

    Gan jau Bilam Geitsam nodega. Viss reklāmas triks, ķipa nopirka Porsche, bet tas sūds nodega un tagad nopirks Tesla un dzīvos bēdu nezinādams 😄

    Krotow
    20.02.2020 22:38
    Reply to  Agris

    Ko lai geitss tajā odu un krokodilu bedrē Floridā meklētu?

    ārdedzes auto
    20.02.2020 15:20

    Salīdzinot ar boinga pēdējā laika problēmām viens nodedzis poršs tāds sīkums vien ir. Vai kāds domā, ka ieviešot ko gluži jaunu, iespējams iztikt pavisam bez negadījumiem? Cilvēces vēsture liecina par pretējo.

    Kursors.lv
    20.02.2020 15:38
    Reply to  ārdedzes auto

    Skaidrs, ka “parastie” auto deg biežāk (jo to arī ir vairāk), taču tāpat ir skaidrs, ka svaigi izlaistam jaunam produktam šāda degšana nav laba reklāma.

    Armands
    21.02.2020 09:19

    Protams ka tā ir florida, kur tad citur mašīna pati no sevus uzsprāgs?

    Reklāma