Web Analytics
More
    Reklāma

    YouTube martā atkal mainīs saskarnes izskatu

    Jaunākie raksti

    Google paziņojusi, ka jau pēc pāris nedēļām YouTube video straumēšanas servisa izskats galddatoros un klēpjdatoros tiks būtiski izmainīts. Iepriekš Google mainīja YouTube saskarnes nianses vēl 2017. gadā.

    Protams, izmainīsies ne tikai YouTube izskats, tiks izmainītas arī vairākas būtiskas lietošanas nianses. Jau šobrīd Google atbalsta lapas foruma sadaļa ir pilna ar sūdzībām par YouTube jaunās saskarnes darbības problēmām un neērtībām.

    Reklāma

    YouTube neļaus esošo saskarni ilgāk izmantot, tev nāksies jau tuvākajā laikā pārslēgties uz jauno saskarni. Google pat norāda, ka, iespējams, būs jāatjaunina izmantotā tīmekļa pārlūka versija, bet nekas skaidrāk netiek pateikts. Cerams, jaunā YouTube versija neko nesalauzīs tīmekļa pārlūkos, kas nav Google Chrome.

    Avotsgoogle
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    18.02.2020 09:24

    user experience gūgles onlaina produktos ir zemāka par grīdlīsti un visu trīs lielāko desktopa opsistēmu sliktāko pieredzi kopā. ja no virspuses viss izskatās kaut nedaudz lietojams, tad iebakstot tikai nedaudz dziļāk sākas [pīīīp].

    laikam vienīgais par ko gūgli var patiesi uzslavēt ir ieguldītais “neredzamais” darbs ar gmail un spama apkarošanu.

    Harijs
    18.02.2020 22:40

    Dizains netiks mainīts. Runa ir par to, ka tiks atslēgta iespēja izmantot vecos dizainus un visus pārliks uz 2019. gada novembra versiju (uz kuras pieņemu jau ir visi, kuriem kaut kas īpaši nepietrūkst no vecā)

    rudzu rikas
    19.02.2020 20:08

    Manā mob. iericē jau ir uzraksts, ka esošais pārlūks drīz youtube netiks atbalstīts. F**ing google – kā vienmēr pamanās daudz ko sačakarēt. Labāku pārlūku par to, kuru izmantoju atradis vēl neesmu. Protams, tas nav kaut kāds standarta defaultais sūds.

    Lily
    12.12.2020 19:21
    Reply to  rudzu rikas

    Hallo

    Reklāma