Web Analytics
More
    Reklāma

    Reperis Drake sadarbosies ar straumēšanas servisu Caffeine

    Jaunākie raksti

    Vārdam Caffeine nav nekāda sakara ar kafejnīcām Rīgā, jo šis ir salīdzinoši jauns spēlētājs video straumēšanas tirgū, kurā darbojas tādi vārdi kā Twitch un Mixer, piedāvājot atpazīstamu cilvēku veidoto materiālu, kuriem nu pievienojies reperis Drake.

    Caffeine ir izvilcis lielo lozi, noslēdzot vairāku gadu sadarbību ar populāro Kanādas mūziķi, kurš caur Caffeine servisu rīkos publiskās repa cīņas, dos iespēju parādīties tieši jaunajām zvaigznēm, kā arī veidos savu personīgo saturu. Arvien lielāku popularitāti šajos servisos iegūst tieši speciāli veidots saturs, ko vēlas piedāvāt Caffeine, tikai ar savu skatu uz to. Līguma summa gan netiek izpausta.

    Reklāma

    Šo servisu izmanto tādi mūziķi, kā Offset, Doja Cat, pārstāvji no Ultimate Rap League u.c. Droši variet iemest aci un izteikt savu vērtējumu par šo lapu, kura man liekas ļoti krāsaina, neveidojot nekādu piederības sajūtu, bet gan lielu murskuli. Iespējams, ka šāds ar mūziķiem un atbilstošo saturu saistīts serviss varētu uzrunāt jaunu sabiedrības daļu, jo Twitch lielākoties ir datorspēļu fanu lapa.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    16.02.2020 18:22

    Izsaku līdzjūtību tam straumēšanas servisam.
    Nesaprotu, kā Drake vispār ir izdevies kļūt slavenam.

    Oskars
    16.02.2020 22:24

    Kam vispar rap tads vajadzigs? Man nekad nav saistijis ne arii ausiim paticis.

    Reklāma