Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung sāk reklamēt Galaxy Z Flip salokāmo telefonu pirms tas oficiāli prezentēts (video)

    Jaunākie raksti

    Samsung nespēj savaldīties un vēl pirms oficiālās jaunā Galaxy Z Flip salokāmā viedtālruņa prezentācijas (kas gaidāma vien rītvakar) ir Oskaru apbalvošanas ceremonijā parādījis jaunā telefona reklāmu. Acīmredzot, ir bijusi pārāk liela vēlme savu jauno produktu parādīt māksliniekiem u.c. radošās jomas pārstāvjiem.

    Reklāma

    Šajā reklāmā var visnotaļ labi redzēt, kā izskatīsies jaunais salokāmais telefons. Šoreiz Samsung mēģinās iemantot cilvēku interesi ar klasiskā formā salokāma telefona dizainu līdzīgi, kā to dara Motorola ar jauno Razr. Vismaz mani māc skepse par to, kā šāda salokāmā telefona displejs izskatīsies pēc ilgstošākas lietošanas, taču Samsung te ir soli priekšā un jau laicīgi saka, ka locījuma vietas defekts patiesībā ir efekts un lietotājs neko nesaprot no augstajām tehnoloģijām.

    Jaunais Samsung telefons salocītā stāvoklī ieņem interesantu kantainu formu un tā priekšpusē ir arī mazs displejs, ko var izmantot, lai, piemēram, atbildētu uz ienākošo zvanu. Video redzams, ka jaunais telefons tiks piedāvāts vismaz melnā un violetā krāsā.

    Šī nav pirmā reize, kad Samsung izmanto Oskara apbalvojumu ceremoniju savām reklāmām. Iepriekš uzņēmums ir pasaulei atrādījis savas sadarbības ar slavenībām, kā arī atvainojies par sprāgstošajiem Galaxy Note telefoniem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Andy Dobrovolsky
    10.02.2020 09:21

    Viss ko te var pateikt ir: Peee

    Mārcis
    11.02.2020 17:59

    Ja, nu gadījumā Huawei būs bans, tad pirkšu šo.

    Reklāma