Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung nejauši parādījis savu viedo skaļruni Galaxy Home

    Jaunākie raksti

    Jau tālajā 2018. gadā elektronikas ražotājs Samsung prezentēja savu digitālo asistentu, kurš būtu vēl viens tirgus spēlētājs starp Amazon, Google un Apple, taču vēl joprojām nebija paziņots par oficiālu izlaišanas datumu. Līdz kādi acīgie entuziasti pamanījuši, ka Samsung Korejas mājaslapā parādījies Samsung Galaxy Home mini viedais skaļrunis, tomēr pietiekami ātri tas ticis izņemts.

    Balstoties uz nosaukumu, šis viedpalīgs pievienosies Galaxy nosaukuma saimei, ko pārsvarā asociējam ar Samsung flagmaņu telefoniem kā S10 ar atbilstošo viedpulksteni, austiņām un planšetdatoru. Galaxy Home Mini vadīs Bixby asistents, ar ko gan kompānijai ir ne tā labākā pieredze, jo jaunākajā Note 10 sērijas telefonā tam nav izveidota īpašā izsaukšanas poga.

    Reklāma

    Ierīci rotās kompānijas AKG simbols, kas nodrošinās attiecīgo skaņas kvalitāti ar 5W iebūvētajiem skaļruņiem, nodrošinot 360 grādu skaņas efektu. Tajā būs iebūvēti 2 mikrofoni, kas nodrošinās balss vadību no lielāka attāluma. Šo gribētos pārbaudīt realitātē, jo ar Google Home Mini man personīgi ir problēmas, ja apkārt ir kādi fona trokšņi. Arī dizains pārāk neatšķirsies no konkurentiem, taču ievērības cienīgi būs infrasarkano staru tālvadības raidītāji, kas ļaus bez interneta savienojuma kontrolēt citas viedierīces. Šī iespēja spēs Galaxy Home atšķirt no konkurentiem. Papildus tam būs iespējams veikt zvanus un nosūtīt ziņas bez telefona savienojuma, kas ikdienā varētu izrādīties visai ērta funkcija.

    Taču vēlreiz jāatgadina, ka šī informācija nav oficiāli apstiprināta no Samsung puses un viedais skaļrunis vairs nav redzams mājaslapā, taču tā liek domāt, ka Galaxy Home mēs varētu ieraudzīt jau nākamās nedēļas Samsung jaunāko flagmaņu prezentācijas pasākumā. Cena Korejas lapā bija aptuveni 83 USD.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma