Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple pārdevis vairāk pulksteņu par visu Šveices industriju kopā

    Jaunākie raksti

    Apple Watch ir pagājušā gada pārdotākā valkājamā viedierīce, turklāt Strategy Analytics uzskata, ka Apple Watch pārdošanas apjomi ir aizsteigušies garām visai gadsimtus slavenajai Šveices pulksteņu industrijai.

    Apple Watch piegādes 2019. gadā tuvojušās 31 miljonam, Apple viedo pulksteņu pārdošanas apjomi kāpuši par 36%, ja datus salīdzina ar 2018. gadu. Šveicieši, kuriem ir tādi milzu zīmoli kā Swatch, Tissot un TAG Heuer, spējuši piegādāt vien 21.1 miljonu pulksteņu, turklāt šis rādītājs ir 13% zemāks par 2018. gada Šveices pulksteņu pārdošanas apjomiem. Pirmo reizi Apple Watch pārspēja visu Šveices pulksteņu izlaidi 2017. gadā.

    Reklāma

    Apple neziņo par Apple Watch pārdošanas apjomiem, Strategy Analytics nācies veidot savas Apple Watch pārdošanas aplēses sadarbībā ar mazumtirgotājiem un pārdošanas prognozēm. Nav arī nekāds brīnums, ka Apple Watch uzrāda šādus pārdošanas apjomus, jo vismaz Eiropā Apple viedtālruņiem veicas ļoti labi, kā arī katrs iPhone pircējs iekāro uz rokas likt jaunāko Apple Watch, nevis dārgu analogu pulksteni.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    šveices nazis
    06.02.2020 10:49

    Samērā dīvains raksts, kurā sajaukti gadžeti, kvarca pulksteņi un valkājamās mehāniskās dārglietas, kuru cena mērāma desmitos tūkstošu. Nedomāju, ka ir kāda jēga salīdzināt šīs funkcionāli attāli līdzīgās, bet sociāli ļoti atšķirīgās lietas.

    Kursors.lv
    06.02.2020 10:57
    Reply to  šveices nazis

    Salīdzināt var visu ar visu, taču ne visi salīdzinājumi ļauj izdarīt jēgpilnus secinājumus. Šajā gadījumā vienkārši uzskatāmi redzams, cik skaita ziņā maza ir Šveices pulksteņu joma. Bet pie reizes jāņem vērā, ka galvenais ir nauda, ko šis bizness ienes nevis pārdoto produktu skaits kā tāds. Tur Šveici diez vai Apple tik ātri pārspēs.

    geksis
    06.02.2020 12:20

    Pēdējā laikā Jums kaut kā visu laiku gribās salīdzināt divas nesalīdzināmas lietas.
    Tas ir taspats, kas salīdzināt to, ka Wuling Hongguang ir pārdoti vairāk nekā Ferrari F40.

    Janis Murnieks
    06.02.2020 13:04
    Reply to  geksis

    Ir taču patīkami apzināties , ka miljoniem citu tādu pašu belašēdāju , kā pats kopā varam pārspēt vienu cigāru pīpējošu un ādas dīvānā zvilnošu reptiloīdu .
    Rolton 4evā , Lasis ir gamno :D

    Eggy Mega
    07.02.2020 12:20
    Reply to  Janis Murnieks

    Murnieks . Šis salīdzinājums derētu utenī pirktam “SuiHuiVChai” ražojuma laikrādim, nevis 300+ eiro vērtam.

    Reklāma