Web Analytics
More
    Reklāma

    YouTube dubultās reklāmas atmaksājas – Alphabet ienākumi ir gigantiski

    Jaunākie raksti

    Domāji, ka Google mātesuzņēmumus Alphabet Inc. aiz neko-darīt rāda tev pirms video divas reklāmas kopā? Taču nē! Alphabet Inc. izziņojuši savus YouTube ienākumus no reklāmu parādīšanas, kas 2019. gadā sastādīja 15.15 miljardus dolāru.

    YouTube reklāmas pēdējo trīs 2019. gada mēnešu periodā vien ienesa gandrīz 5 miljardus dolāru.

    Reklāma

    Alphabet iepriekš no investoriem slēpa YouTube  reklāmu ieņēmumus, faktiski gan tika norādīts, ka pat Alphabet vadītājs Lerijs Peidžs (Larry Page) arī neredz atsevišķi izdalītus YouTube ienākumus, tātad tos nav jārāda investoriem un plašākai publikai.

    2019. gada nogalē Google vadītājs Sundars Pičajs (Sundar Pichai) kļuva arī par māteskompānijas Alphabet vadītāju, šajā amatā nomainot Google līdzdibinātāju Leriju Peidžu. Pičajs nolēma, ka YouTube reklāmu spējas tomēr ir jāparāda investoriem. Tomēr investori par šādu peļņu nav apmierināti – vairāki investori pārdevuši savas Alphabet akcijas, jo iepriekš bija prognozēts, ka peļņas rādītāji būs augstāki.

    2018. gadā YouTube ienākumi bija 11.16 miljardi dolāru, turklāt šajos aprēķinos netiek ņemti vērā ienākumi no YouTube Music un YouTube Premium abonēšanas maksām. Abi YouTube maksas servisi piesaistījuši 20 miljonus klientu visā pasaulē.

    Avotsgizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    04.02.2020 17:14

    Vispar, jaa Youtube ir agresiiva ir uz reklamam, ieklaujot jau 2 reklamas pec kartas. Taa, kaa tas man tiesha nozime krit uz nerviem. Un no kurienes vinji njem, ka an varetu intereset spelju reklamas, vai citadi sviesti, pat reizem polju valoda. Parsledzos uz Youtube Premium.

    Reklāma