Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple TV un Apple TV+ tagad pieejams LG 2019. gada televizoros

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG), kas janvārī notikušajā izstādē CES prezentēja 2020. gada viedos televizorus ar Apple TV aplikāciju, tagad šo aplikāciju ievieš arī 2019. gada LG televizoros vairāk nekā 80 valstīs. Aplikācija Apple TV, kurai viegli iespējams piekļūt ar LG Home Launcher, sniedz LG televizoru īpašniekiem iespēju abonēt un skatīties Apple jauno video abonēšanas pakalpojumu Apple TV+, kas piedāvā skatīties tādu Apple oriģinālsaturu kā The Morning Show, See, Servant un Little America.

    Ar Apple TV aplikāciju LG televizoru īpašnieki var arī abonēt Apple televīzijas kanālus – tieši  premium video pakalpojumus, kas pieejami gan tiešsaistē, gan bezsaistē, bez reklāmām un pēc pieprasījuma piekļūt savai iTunes video bibliotēkai un iegādāties vai iznomāt vairāk nekā 100 000 filmu un televīzijas pārraižu. Lai izmantotu visus šos pakalpojumus, nepieciešami tikai daži LG Magic Remote tālvadības pults klikšķi.

    Reklāma

    LG televizori piedāvā lietotājiem kinoteātrim pietuvinātu pieredzi ar labāko attēla un skaņas kvalitāti, lai pielāgotos aizvien plašākam programmu klāstam, ko piedāvā pasaulē labākie satura nodrošinātāji. Ar plašu pārraižu klāstu, kas pieejams Dolby Vision, aplikācija Apple TV ir ideāli piemērota LG televizoriem. LG jau agrīni ieviesa Dolby tehnoloģijas, un tā jaunākie televizori turpina atbalstīt Dolby Vision, piedāvājot skatītājiem reālistiskāko skatīšanas pieredzi ar patiesi izteiksmīgām krāsām, izteiktām detaļām un pārsteidzoši reālu skaņu.

    LG 2019. gada televizori atbalsta arī Apple AirPlay 2, kas ļauj skatītājiem dalīties vai parādīt saturu no saviem viedtelefoniem iPhone, planšedatoriem iPad vai Mac datoriem tieši LG televizorā. Lietotāji varēs atskaņot mūziku televizorā un sinhronizēt to ar citiem AirPlay 2 skaļruņiem jebkurā vietā mājā. Tāpat tiek atbalstīts arī Apple HomeKit, kas ļauj lietotājiem viegli un droši kontrolēt savu televizoru ar Home aplikāciju savos iPhone vai iPad, vai ar balsi, izmantojot Siri, tādējādi nodrošinot iespēju ieslēgt vai izslēgt ierīci, regulēt skaļumu, pārslēgt ievades avotus un daudz ko citu.

    LG televizoru lietotāji var tagad baudīt Apple TV, kā arī AirPlay 2 un HomeKit visos LG 2019. gada OLED televizoros, NanoCell televizoros (sērijas SM9X un SM8X) un vēlāk šomēnes Apple TV aplikācija kļūs pieejama arī atsevišķos UHD televizoros (sērijas UM7X un UM6X). Apple TV aplikācija un Apple TV+ būs pieejams 2020. gada televizoru modeļos uzreiz pēc to nonākšanas tirgos, kā arī vēlāk šogad LG 2018. gada televizoros pēc programmatūras atjaunināšanas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Artis Ulmanis
    04.02.2020 13:53

    Paldies par rakstu. Man ir sm9010 lg. Kā tieši aktivizēt un kas ir LG Home Launcher? Un airplay2 ir jau vai jāgaida atjauninājumu?

    Muah
    04.02.2020 13:56

    Tikai tas Apple Airplay ļoti daudziem LG TV lietotājiem korekti nedarbojas. Neļauj piekonektēt ierīci.

    Suns
    04.02.2020 16:46
    Reply to  Muah

    Mēģini atjaunot OS – man uz SM8500 viss strādā bez problēmām.

    trel
    04.02.2020 14:05

    Tikai Latvija kā parasti ir ielikta sliktajā reģionā, kuriem puse satura nepienākas. Pat USA/UK esošs bezmaksas saturs tiek bloķēts Latvijā. Un tad brīnās, ka torrenti nemirst. Man ir maksas konts Apple TV app, bet lielāko daļu satura nerāda, jo esmu latvietis. Nākas bezmaksas saturu meklēt citur.

    digitalk
    04.02.2020 14:33
    Reply to  trel

    vari nosūīt lielu un smirdīgu pateicību tv3gruppen kā lielākajiem un zināmākajiem seriālu tirgus piegānītājiem.

    04.02.2020 18:20

    A ķipa uzlabojumi :5w skaļruņu vietā ielika 8w skaļruņus un tāda lieta kā subwoofer tika vnk aizmirsta, svarīgākā tv skaņas detaļa kas uzlabo skaņas kvalitāti. Es neesmu nekādā sajūsmā par šiem tv jo krāsas nav dabiskas un tumšu ainas filmas vnk nav iespējams normāli apskatīt jo melnā toņa vieta ir gaiši zila krāsa kas bojā visu skatu. Ā un vēl mistiskā krāsu maina staigājot gar tv ekrānu kad toni vnk mainās vnk gribas izslēgt tv un izmest pa logu ārā! Īsi sakot iesaku citiem paturēt labāk platekrāna hd crt tv kam krāsas un skana ir pat par 70% labāka neka šiem plakanajiem atkritumiem. Neesmu nevienam crt tv redzējis ka būtu kkada nedabiska krāsu maiņa un gandriz visos lielajos crt tv kas ir virs 29″, ir normāls zemfrekvences skaļrunis, par ko diemžēl ir aizmirsts lielajos plakano paneļu tv.

    Kursors.lv
    04.02.2020 18:39
    Reply to  HD CRT TV

    Mūsdienās super plāno televizoru ražotāji tev ar vislielāko prieku pārdos kādu soundbāru.

    Eggy Mega
    05.02.2020 16:23
    Reply to  HD CRT TV

    Par skaņu piekritīšu, bet pastāsti kā lai plakanā TV iemontē kārtīgu skaļruni, it sevišķi subi.
    Bet pat bildi gan nesūdzos, protams pareizi jāsaregulē. Arī neciešu korejiešu dinamiskās noklusējuma krāsas – cilvēkus ar sarkanām sejām.

    Reklāma