Web Analytics
More
    Reklāma

    Jeep izrāda elektrisku velosipēdu ar 1.5 kW dzinēju

    Jaunākie raksti

    Milzīgo, kantaino bezceļnieku ražotājs Jeep pārmeties uz elektrodzinējiem, turklāt šos dzinējus Jeep grasās uzstādīt velosipēdiem. Jeep elektriskie velosipēdi saņems ļoti jaudīgus 1.5 kW dzinējus, kas piedāvās vienu no lielākajiem griezes momentiem starp jau esošiem elektriskiem velosipēdiem.

    Jeep savus gaidāmos velosipēdus reklamēja Super Bowl norises laikā, reklāmas pamatā ir 1993. gada filma Groundhog Day ar Billu Mariju galvenajā lomā. Reklāmā gan galvenā loma ir Jeep Gladiator pikapam.

    Reklāma

    Jeep velosipēds ar vienu uzlādi nobraukšot aptuveni 65 kilometrus. Par Jeep elektrisko velosipēdu nekas plašāk nav zināms. Tas būšot pieejams iegādei jau vasarā.

    Mums gan šāds velosipēds nespīd, jo Eiropā elektriskajiem velo ir noteikta maksimālā jauda 0.25 kW, kā arī maksimālais ātrums (ar elektrodzinēja spēku) līdz 25 km/h. Varbūt to varēs iegādāties, bet tas pie mums vairs nekvalificējas kā velosipēds dzinēja jaudas dēļ.

    https://www.youtube.com/watch?v=AnhzGUcENWo&feature=emb_title

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    baubau
    04.02.2020 09:05

    Nu šis pie mums neierakstās motociklu kategorijā?

    griezes moments
    04.02.2020 09:42

    Ja būtu pieminēti pārnesuma skaitļi, varētu padomāt par max. ātrumu, bet no satiksmes viedokļa neredzu nekā šausmīga ja monstrs ir paredzēts lai rāptos stāvos kalnos, nevis vīlētu pa šoseju uz 80km/st (kas arī redzams no uzbūves). Vai arī ja paskatās ražotāja info, tad 4.8″ manā grāmatā ir resnuļa riepas un tas arī visu izskaidro – veļļuks domāts lai jātos cauri slīkšņām un biezokņiem, lai tur liek kaut vai 2x vairāk jaudas jo viss aiziet griezes momentā.

    Muah
    04.02.2020 10:06

    Eiropā nav aizliegti divriteņu elektriskie braucamie ar jaudu virs 0,25kw. Tā vienkārši ir cita kategorija. Tā kā pēdējā rindkopa ir nepatiesa. Uzmanās čaļi, reku viens jau sēž par viltus ziņām.

    Reklāma