Web Analytics
More
    Reklāma

    Ieskandini savas brīvdienas ar Īlona Maska tehno “vaibu”

    Jaunākie raksti

    Neskatoties uz to, ka Tesla un SpaceX radītājs Īlons Masks strādā pat vairāk nekā 100 stundas nedēļā, viņam pietiek laiks arī ar biznesu nesaistītām lietām, piemēram, dīdžejošanai un savas mūzikas radīšanai, kuru iespējams noklausīties viņa SoundCloud profilā zem segvārda Emo G Records.

    Pirmais Īlona singls tika izdots jau 2019. gada pavasarī, kas bijis vairāk hip hop žanra gabals, tad jaunā dziesma “Don’t Doubt ur Vibe” jau ir kaut kas vairāk uz tehno pusi. Vienīgās lirikas šajā dziesmā ir “Don’t doubt your vibe, because it’s you”, kuras pavada atbilstošs ritms, ko iedzied un dīdžejo pats ekscentriķis. Ticis piedomāts pie atbilstoša dziesmas vizuālā noformējuma ar Teslas Cybertruck un sarkano planētu Marss. Varbūt šī būs viena no kosmosa pleilista dziesmām lidojot uz to.

    Reklāma

    Tāpat lai aizbaidītu visas šaubu ēnas, Masks savā Twitter profilā dalījies ar bildēm no studijas, kurā jau ķeras vērsim pie ragiem. Kā arī nomainīts Twitter redzamais lietotājvārds uz E”D”M, ko viņš patiesībā dara pēc kāda lielāka vai mazāka notikuma, līdz ar to bieži vien ir grūti izsekot Īlona sociālajām darbībām.

    Domāju, ka mierīgai sestdienai ripojot savā Teslas elektroauto, šis varētu tīri labi iederēties. Iespējams, šī kalpos kā laba reklāma iespējai pašā elektroauto miksēt mūziku ar Trax lietotni.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    01.02.2020 12:31

    Ir ok, nemuzikjim, bet nu sakums bijs teikshu izcils, parejais dziesmas turpinsjums, kjiselisks.

    Beat
    01.02.2020 19:16

    “Vienīgās lirikas šajā dziesmā ir “Don’t doubt your vibe, because it’s you”, kuras pavada atbilstošs ritms, ko iedzied un dīdžejo pats ekscentriķis.”
    Vai tad šis teikums nenozīmē, ka ekscentriķis pats iedzied ritmu? Manuprāt, tā sanāk. Iphone 11 pro apskatā ir pilns ar šādām mulsinošām teikumu uzbūvēm.

    tehno vaids
    02.02.2020 13:31

    Rakstā izcili iztikts bez vārda “mūzika”, kas ir supergodīgi pret visiem.

    Reklāma