Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Galaxy S20 sērija būs pieejama jau no 6. marta

    Jaunākie raksti

    Samsung šogad uzsācis visai agresīvi rīkoties, lai izdzīvotu saspringtajā viedtālruņu tirgū. Pēdējās dienās pienāk informāciju par vairākām analītiķu aplēsēm, kur Samsung 2019. gads bijis ne visai veiksmīgs. Analītiķi uzskata, ka Samsung vismaz 2019. gada pēdējā ceturksnī piekāpies Apple – pārdoto iPhone skaits bijis lielāks par pārdoto Samsung viedtālruņu skaitu.

    Jau iepriekš bijušas arī Galaxy S20 sērijas baumas, kas norāda uz līdzvērtīgu vai pat nedaudz zemāku Galaxy S20 viedtālruņu sērijas cenu, kad to salīdzina ar pagājušā gada Galaxy S10 sēriju. Jau zināms, ka pirmie pasūtītāji pie saviem Galaxy S20 tiks 6. martā. Pagaidām informācija ir par ASV, bet gan jau Eiropai arī pienāksies Galaxy S20 tajā pašā dienā. Latvijas Samsung lapa vismaz šobrīd neko līdzīgu nepiedāvā.

    Reklāma

    Samsung pagaidām nav piedāvājis Galaxy S20 sēriju ar 5G mobilo datu savienojumu, kā arī nav zināms, cik Samsung piedāvās par iepriekšējās Galaxy S10 sērijas viedtālruņiem, ja vēlēsies Galaxy S10 nomainīt pret Galaxy S20. Pagājušajā gadā pie Galaxy S10 iepriekšpasūtīšanas šāda informācija jau bija zināma.

    Par Galaxy S20 sēriju plašāk zināsim 11. februārī, kad norisināsies Unpacked pasākums.

    https://www.youtube.com/watch?v=3g3i2my0V98&feature=emb_title

    Avotssamsung
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma