Web Analytics
More
    Reklāma

    Quick Share iespēja būs Samsung atbilde uz Apple AirDrop

    Jaunākie raksti

    Pirms oficiālā jauno Samsung telefonu prezentācijas pasākuma, internetā noplūdušas bildes, kurās redzama iespēja pavisam viegli starp diviem Samsung telefoniem nosūtīt dažādu veidu failus, gluži tāpat kā tas šobrīd ir iespējams caur Apple AirDrop. Samsung šo servisu nosaucis par Quick Share.

    Šī dalīšanās programma ļaus nosūtīt dažādus failus uz kādu Samsung telefonu, kurš atrodas tuvumā, kā arī regulēt vai informāciju var saņemt tikai no telefona kontaktiem vai no jebkura cilvēka. Tiesa, šī iespēja pagaidām redzēta uz viena no potenciāli jaudīgākajiem Galaxy S20+ 5G modeļiem, kurš vēl tikai nonāks tirgū, tāpēc nav iespējams pateikt, vai Quick Share būs pieejams arī uz vecākiem modeļiem. Papildus savienojumam ar citu telefonu, šī iespēja ļaus nodot informāciju Samsung SmartThings tīklā uz dažādiem viedajiem gadžetiem. Šajā gadījumā informāciju sākumā būs jāieliek mākonī un dienā būs noteikts datu pārraides limits.

    Reklāma

    Avots: Max Winebach/XDA Developers

    Apple AirDrop gadījumā iespējams ar failiem dalīties gan uz Mac, gan uz iPhone, gan uz iPad, tā kā ikdienā šis var būt ļoti ērti, ja ir vajadzīgs uz sitienu dalīties ar informāciju. Tāpat tautās dzirdēts, ka AirDrop tiek izmantots ļoti asprātīgā veidā, kā piemēram, sūtot numuru meitenēm, kuras atrodas bāros, vai arī vienkārši smieklīgas bildes nepazīstamiem cilvēkiem publiskās vietās.

    https://www.youtube.com/watch?v=WGW8m30EhIA

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jaņķels
    27.01.2020 16:09

    “tāpat kā tas šobrīd ir iespējams caur Apple AirDrop“ :D
    Tas ir iespējams vairāk kā 8 gadus! :D

    digitalk
    27.01.2020 17:18
    Reply to  Jaņķels

    tevis rakstītais jāsaprot, ka šobrīd vairs nav iespējams?

    Skābene
    28.01.2020 08:23
    Reply to  Jaņķels

    Tu jau 8 gadus no Iphone sūti failus uz Samsung!? Wow :D

    Krotow
    27.01.2020 18:41

    Cerams ka šī failu dalīšana arī notiks ātrāk, kā kopējot caur Bluetooth. Citādi līdz šim kaut kā stulbi sanāca – diviem blakus esošiem telefoniem ir ātrs mobilā interneta pieslēgums un 5 GHz WiFi atbalsts, taču failus pa tiešo starp abiem kopēt var ar ātrumu +/- 300 KB/s.

    Gundars
    28.01.2020 19:04
    Reply to  Krotow

    Gadiem uz Android ir pieejams Wi-Fi Direct
    Kurš pie pilna saprāta failu pārsūtei vairs izmanto bluetooth?
    https://www.androidpit.com/what-is-wifi-direct

    Krotow
    28.01.2020 20:29
    Reply to  Gundars

    Un kuram tad ir izdevies to ērmu iedarbināt?

    Mahmuds
    27.01.2020 22:13

    Lai starp diviem telefoniem pārsūtītu failus, kādreiz lietoju Lenovo “Share It”, tagad – Xiaomi “ShareMe”. Abas programmas izmanto Wi-Fi tīklu, tā ka pat lielu failu pārsūtīšana notiek ātri.

    Reklāma