Web Analytics
More
    Reklāma

    Iespējams čatot Instagram interneta versijā

    Jaunākie raksti

    Pagājuši jau 7 gadi, kopš 2013. gadā Instagram mūs iepazīstināja ar iespēju sarakstīties ar saviem sekotājiem pašā lietotnē, un tagad to iespējams darīt arī no Instagram mājaslapas datorā, jo es pats vien pirms kādiem 2 – 3 gadiem uzzināju par tādas iespējas eksistenci.

    Instagram mājaslapā labajā augšējā stūrī parādījusies šī saziņas bultiņa, kāda tā ir arī mobilajā lietotnē, tātad skaidri norādot uz savu mērķi. Iespējas ir gandrīz tādas pašas kā lietojot to telefonā, jo iespējams sarakstīties, uzsākt jaunu sarakstu, sūtīt bildes, dalīties jau ar publicēto saturu, kā arī attiecīgi redzēt visu saziņu vēsturi. Vienīgi nav iespējams pa taisno uzņemt bildi caur datoru un nosūtīt ar to, kā arī nosūtīt video. Jāatzīmē, ka mājaslapas sarakste atrodas testa režīmā un nav pieejama visiem lietotājiem. Apskatot savu kontu, vēl neredzēju atbilstošo bultiņu.

    Reklāma

    Šī iespēja varētu būt noderīga tiem, kuriem ir svarīgi visu laiku būt gan sociāli aktīviem, gan paralēli strādāt, līdz ar to nav nepieciešams mainīt ierīces, bet visu izdarīt vienā vietā, jo arī WhatsApp kādu laiku ir datora versija, kura man pašam liekas ļoti ērta. Laikam jau drīz visas aplikācijas kļūs arī par saziņas vietu, jautājums gan, vai tas viss vienā brīdī nekļūs par daudz.

    Facebook paralēli strādā pie koda nomaiņas gan WhatsApp, gan Instagram, lai nodrošinātu lietotājiem iespēju sazināties starp visām 3 lietotnēm vienlaikus, taču pilnībā šifrējot visu informācijas. Tas nozīmē, ka ir nepieciešama pilnīga pamata koda izmaiņas, kas prasa ilgu laiku.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma