Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS izveidojis mini videokarti speciāli Intel spēļu datoriņiem

    Jaunākie raksti

    ASUS izziņojis Nvidia RTX 2070 videokarti, kas paredzēta Intel jaunajai spēļu minisistēmai. ASUS Dual GeForce RTX 2070 Mini videokarte ir tikai 20 cm gara, tā tikusi pie diviem aktīvās dzesēšanas ventilatoriem.

    ASUS Dual GeForce RTX 2070 Mini videokarte jau ir iegādājam, tās cena ir aptuveni 475 eiro, kas nostāda Dual GeForce RTX 2070 Mini videokarti aptuveni vienā cenā ar citām pilna izmēra GeForce RTX 2070 videokartēm.

    Reklāma

    Intel iepriekš paziņoja, ka tiks veidoti NUC 9. paaudzes neliela izmēra datori, kas būs paredzēti spēlīšu entuziastiem. NUC 9 Extreme Ghost Canyon sērijas nelielie galddatori būs ne tikai mazi, bet tiem varēs arī nomainīt komponentes – procesoru, RAM, atmiņas un pat videokartes.

    CES 2020 nories laikā Lasvegasā Intel ieskicēja Ghost Canyon nelielo NUC datoriņu iespējas. Ghost Canyon pamatā būs Intel NUC Compute Element iniciatīva, kas nozīmē, ka Intel veidos viegli nomaināmas (bet, visticamāk, arī dārgas) komponentes, kuru skaitā būs arī spēlēm paredzētas videokartes. Ghost Canyon datori būs niecīgos izmēros, to tilpums nepārsniegs 5 litrus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Cits
    15.01.2020 19:47

    Vai ir kas zināms par to, vai upurēta veiktspēja? Savulaik mulsināja, ka daži “mini” karšu modeļi ir švakāki, bet daži – līdzvērtīgas jaudas.

    Kursors.lv
    15.01.2020 20:33
    Reply to  Cits

    Loģiski uz šo raugoties, būtu jābūt mazākai veiktspējai, jo sliktākas dzesēšanas gadījumā (gan pati videokarte, gan korpuss, kurā praktiski vairs nav vietas gaisa apmaiņai) ražotājiem būtu jāsamazina darba frekvences, lai tās sistēmas neizceptos. Es domāju, ka mēģināsim šogad tikt pie kāda no šādu mazuļu testa, lai paši savām acīm redzam, cik tie veiksmīgi darbojas.

    Reklāma