Web Analytics
More
    Reklāma

    Intel veidos nelielus, modulārus datorus spēlīšu dzenāšanai

    Jaunākie raksti

    Intel paziņojis, ka tiks veidoti NUC 9. paaudzes neliela izmēra datori, kas būs paredzēti spēlīšu entuziastiem. NUC 9 Extreme Ghost Canyon sērijas nelielie galddatori būs ne tikai mazi, bet tiem varēs arī nomainīt komponentes – procesoru, RAM, atmiņas un pat videokartes.

    CES 2020 nories laikā Lasvegasā Intel ieskicēja Ghost Canyon nelielo NUC datoriņu iespējas. Ghost Canyon pamatā būs Intel NUC Compute Element iniciatīva, kas nozīmē, ka Intel veidos viegli nomaināmas (bet, visticamāk, arī dārgas) komponentes, kuru skaitā būs arī spēlēm paredzētas videokartes. Ghost Canyon datori būs niecīgos izmēros, to tilpums nepārsniegs 5 litrus.

    Reklāma

    Šobrīd plašāk par Intel Ghost Canyon datoriņiem nekas netiek pateikts. Faktiski CES 2020 Intel vēlreiz tikai apstiprināja runas, kas jau klīda par šo NUC novirzienu vairākus mēnešus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    06.01.2020 18:09

    Pēc 5 litru izlietošanas dators vairs nebūs vajadzīgs :) Vispār kā ideja slepenajam birojā nomaskētajam spēļu datoram derēs. Amatieriem video renderētājiem lietošanai mājās arī. Interesanti kā tur panāks procerora un videokartes dzesēšanu un kā izskatīsies videokarte?

    digitalk
    06.01.2020 23:26
    Reply to  Krotow

    es vairāk atbalstu krievu vēsturisko sistēmu alko tilpumu aizstāt ar gramiem!
    molmasa, zin ;)

    Tramvajs ble
    06.01.2020 23:13

    Cena droši būs kosmosā. Jēga no šādas apgraizitas kastes? Mūsdienās visu izteiks cena. Nezinu nevienu , kurš būtu sūdzējies par personāla datora izmēriem. Tāda sajūta ,ka šie vēlas šo kasti nolikt blakus spēļu konsolēm. Taču sacensties ar tām būs visai tuvu nereāli

    KKTK
    15.01.2020 10:14
    Reply to  Tramvajs ble

    Es sūdzos par personālā datora izmēriem un negaumīgām kastēm. Ilgi nācās meklēt maksimāli mazu kasti un stundām nācās pa jaunam un atkal pa jaunam pārvilkt kabeļus. Tas pēdējais īstenībā pat patika. Lai nu kā, maza neizgaismota, kaste ir arī smuka. Par to cik maksās komponentes, lai rāda laiks.

    Reklāma