Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple AirPods Pro iespējams savienot pat ar 10 gadus vecu iPhone

    Jaunākie raksti

    Kāds Twitter lietotājs Zed (@zed1291) savā profilā publicējis ierakstu, ka Apple jaunākās bezvadu austiņas AirPods Pro joprojām iespējams savienot un klausīties caur tām mūziku ar 2009. gadā izlaisto iPhone 3GS modelis. Tas nozīmē, ka nu jau 11 gadus vecs “ābolītis” būs saderīgs ar tehniski advancētu 2019. gada produktu.

    Kā norāda lietotājs, tad austiņas darbojas gandrīz perfekti, vienīgi gadās brīži, kad noklausoties dziesmu, neturpina skanēt nākošā. Tad nepieciešams pielikt telefonu tuvāk austiņām, un viss turpinās. Bija šaubas, ka ārējo trokšņu slāpēšanas opcija varētu nedarboties, taču to iespējams manuāli ieslēgt, izmantojot pašas austiņas.

    Reklāma

    Konspirācijas teoriju mīlētājiem šis ir neliels spļāviens sejā, saistībā ar to, ka mūsdienu mobilo ražotāji cenšas mākslīgi “nogalināt” iepriekšējo izlaidumu ierīces, neatjaunojot programmatūru un pārstājot sniegt atbalstu. Šis gadījums pierāda, ka 2014. gadā pēdējo iOS 6.1.6. saņēmušais iPhone 3GS vēl var izrādīties noderīgs. Salīdzinājumam, Galaxy Buds darbosies ar ierīcēm, kuras darbina vismaz Android 5.0. un 1,5 GB RAM, kam vidēji atbilst sākot ar 2015. gadu ražotie telefoni. Protams, ar atbilstošiem izņēmumiem.

    Realitātē gribētos ticēt, ka iPhone 3GS un iPhone 4 vairs nav aktuāli, taču redzēts, ka AirPods lieto cilvēki ar iPhone 5, iespējams, iPhone SE versijām, kuras arī vairs nav pirmā svaiguma. Tiesa, SE ir pieejams jaunākais iOS 13, kas norāda gan uz Apple plašo mobilās operētājsistēmas pieejamību, gan patiesu koncentrēšanos uz produktu kā vērtību, ne tikai liekot vienmēr pirkt pašu jaunāko modeli.

    Starp citu, mūsu pašu Kristaps pagājušajā nedēļas nogalē rakstīja par savu intīmo pieredzi ar “vecajām” AirPods austiņām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    13.01.2020 12:39

    Intīma pieredze ar austiņām…

    nekas jauns
    13.01.2020 15:38

    Apple AirPods iespējams savienot pat ar 10 gadus vecu jebkuru telefonu ar bluetooth.

    Roberts
    13.01.2020 15:59

    Man izdevās pievienot JBL Charge 3 pie 2005.gada Benq-Siemens caur Bluetooth, un vēl pie 1988.gada kasešu atskaņotāja. Tā kā kas tur tāds?

    Reklāma