Web Analytics
More
    Reklāma

    MSI prezentē savus pirmos šķidruma dzeses produktus

    Jaunākie raksti

    MSI izmantoja CES 2020 tehnoloģiju izstādi, lai izziņotu savus pirmos datoru šķidruma dzeses produktus – MSI MAG Core Liquid 240R un MAG Core Liquid 360R. Tika izziņotas arī abu dzesētāju versijas ar iekļautu MPG MAX iHUB ARGB kontrolieri – MAG Core Liquid 240RH un MAG Core Liquid 360RH.

    Dzesētāji izmanto par 270 grādiem pagriežama procesora dzesēšanas bloka dizainu, kas ļaus ērtāk šos produktus ievietot dažāda izmēra datorsistēmās. Sūkņa motors izmanto uzticamus keramikas gultņus, kam tiek solīts 100 000 stundu ilgs darbības mūžs un tas ir pacelts augstāk, lai neradītu liekas vibrācijas un troksni pret sistēmplati un procesoru.

    Reklāma

    Jaunie AIO dzesētāji izmanto 12cm PWM ventilatorus, kas spēj automātiski pielāgot savu ātrumu un nodrošināt klusu darbību. Radiatorā ir iebūvēti 8 siltā šķidruma kanāli un tie izvietoti tā, lai ātrāk spētu atdzesēt tajos plūstošo dzesēšanas šķidrumu.

    MPG MAX iHUB kontrolieris apvieno ventilatoru barošanas kabeļus un ARGB apgaismojuma kontroles kabeli. Dzesētāju apgaismojums ir savietojams ar MSI Mystic Light apgaismojuma sistēmu Tāpat lietotāji var izmantot MSI Dragon Center programmu, lai monitorētu datora temperatūras un kontrolētu dzesēšanas sistēmas darbību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma