Web Analytics
More
    Reklāma

    MSI prezentē Creation CH40 – savas pirmās bezvadu austiņas

    Jaunākie raksti

    Tehnoloģiju izstādes CES 2020 gaitā tehnoloģiju ražotājs MSI šonedēļ prezentēja Creation CH40 – savas pirmās pilnībā bezvadu austiņas. Tiesa, audio produktu joma MSI nav sveša, jo līdz šim tas ir izlaidis lielāka izmēra geimeriem paredzētas austiņas. Nu, redzot AirPods vājprātīgo popularitāti, MSI izlaiž arī mazākas austiņas.

    Šīs austiņas katra atsevišķi sver nieka 5 gramus un izmanto 6mm skaļruni, kas darbojas ar neodīma magnētu. Skaļrunis spēj atskaņot frekvences no 20Hz līdz 20KHz un tā pretestība ir 16 omi. Austiņas darbojas ar Bluetooth 5.0 bezvadu tehnoloģiju un ir vienkārši savienojamas ar telefonu vai datoru. Jaunais produkts ir pieejams baltā krāsā.

    Reklāma

    Austiņas ir ievietotas pārnēsāšanas kārbiņā, kas kalpo arī kā uzlādes rīks. Pašu kārbiņu var uzlādēt ar USB-C kabeli un tai nav bezvadu uzlādes iespējas. Izmēru ziņā kārbiņa ir diezgan paliela un vairāk atgādina Sony produktu nevis Apple AirPods.

    Par austiņu skaņas kvalitāti diemžēl pasākumā nebija iespējams pārliecināties, jāgaida, kad saņemsim testa produktu, lai varam normālos apstākļos notestēt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LAN
    10.01.2020 07:58

    Vismaz aktīvā trokšņu slāpēšana ir?

    Reklāma