Web Analytics
More
    Reklāma

    Facebook un Instagram liedz jebkādos veidos reklamēt veipošanu un ieročus

    Jaunākie raksti

    Facebook un Instagram jau iepriekš bija lieguši savos reklāmu kanālos izvietot saturu, kas saistāms ar tā dēvēto veipošanu (nikotīnu saturoša šķidruma iztvaicēšanu speciālā elektroniskā ierīcē) un liegums skāris arī ieroču reklamēšanu. Bet tikai oficiālajos reklāmu kanālos iepriekš bija liegts reklamēt minētos netikumus.

    Šobrīd Facebook un Instagram skaidri pateikuši, ka veipošanu (ar to saistītus aksesuārus, tabakas izstrādājumus u.c.), kā arī ieroču pārdošanu nedrīkstēs sekmēt arī tā dēvētie influenceri.

    Reklāma

    Vienlaikus noteikts, ka tiks nodrošināti speciāli rīki, lai reklāmu ierakstos būtu skaidri pateikts, ka tiek reklamēts alkohols, un arī diētas produkti. Influenceriem nāksies pirms ieraksta publicēšanas norādīt, ka tiek reklamēts alkohols vai speciāli diētas produkti, lai tie neparādītos gados jaunākiem sociālo tīmekļu izmantotājiem.

    Instagram ļoti bieži pārmests, ka influenceri reklamē bīstamus produktus, kurus paši nelieto un pat nesaprot to pielietojumu. Tiek uzskatīts, ka Instagram pārāk vēlu spēris šo soli, lai ierobežotu potenciāli bīstamas influenceru reklāmas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    20.12.2019 16:04

    Tad jau izbanos arī reperus (ieroči) un daļu hipsteru (dažs tvaicē kā tvaika lokomotīve).

    Reklāma