Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung radījis vīziju par virtuālo klaviatūru

    Jaunākie raksti

    Kamēr Kristaps plosās gada karstākajā tehnoloģiju izstādē CES 2020, kurai variet sekot speciāli izveidotajā sadaļā Kursorā, tikmēr kādam jāspēj arī par visu paziņot. Samsung jau iepriekš izplatīja informāciju par mākslīgā intelekta produktu Neon, kurš tiks prezentēts izstādē, bet nu paziņots arī par virtuālo klaviatūru SelfieType. Tehnoloģiju, iespēju, risinājumu, sauciet kā gribiet, bet par kuru tiek runāts jau ilgi, taču bez īsti “taustāma” rezultāta.

    Samsung CES izstādē prezentē dažādus savus start-up risinājumus, kurus attīsta uzņēmuma iekšienē. Viens no tādiem ir virtuālā klaviatūra SelfieType priekš telefona, kura tiek darbināta caur telefona priekšējo kameru, un ar mākslīga intelekta palīdzību tā spēj nolasīt, uz kura “taustiņa” lietotājs ir uzspiedis. Nosaukums jau atklāj tehnoloģiju un principu, kurš ir šajā programmā. Telefona priekšējā kamera nolasīs cilvēka kustības it kā uz iedomātas QWERTY tipa tastatūras, un rakstītais teksts jau parādīsies telefona vai planšetdatora ekrānā.

    Reklāma

    Šis ir visai cerīgs koncepts no lietošanas viedokļa, jo šobrīd ir pieejamas ar lāzeri projecētas klaviatūras, kuras attiecīgi pieprasa nēsāt līdzi pašu lāzeri, lai to izmantotu, līdz ar to ērtums pašās beigās nav tik liels. Toties SelfieType ir jauna tipa risinājums, kurš izskatās salīdzinoši ērts un viegli lietojams bez papildus ierīcēm. Jāatzīmē vēlreiz, ka šo vēl nevar saukt par Samsung nākotnes produktu, jo tas tiks prezentēts kā iekšējā start-up inkubatora projekts. Reizē ar to, kompānija prezentēs ierīci matu veselības novērtēšanai un velkājamu aproci, kura spēs nomērīt saules intensitāti un D vitamīnu, kā arī citus interesantus produktus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Astro
    08.01.2020 03:06

    Produkti, produkti un produkti… :-)
    Gluži kā pārtikas veikalā.

    Reklāma