Web Analytics
More
    Reklāma

    Neon – mākslīgais cilvēks Samsung izpildījumā

    Jaunākie raksti

    Pēc nedēļas CES 2020 izstādē kompānija Samsung gatavojas prezentēt vairākus gadus lolotu mākslīgā intelekta produktu Neon. Nav precīzi zināms, kas tieši būs šis produkts, taču Samsung jau ir paziņojis, ka tas nebūs Bixby turpinājums, bet gan kas pilnīgi jauns.

    Samsung ir izveidojis speciālu mājaslapu jaunajam produktam, taču tajā šobrīd ir vien laika atskaite līdz oficiālajai prezentācijai, kurai būtu jānotiek jau pēc nedēļas, un cerams, ka arī Kursoram būs iespēja ieskatīties tieši tajā, jo Kristaps dosies uz CESu. Tiek spekulēts, ka šis būs mākslīgā intelekta risinājums, kas būs kā cilvēks, kas spēs attēlot mūsu emocijas un inteliģenci. Par to liecina prezentētie reklāmas materiāli, kuros dažādās valodās tiek jautāts: “Have you ever met an artificial?”. Kā arī Samsung tvītojis, ka Neon ir mākslīgais cilvēks.

    Reklāma

    Šo projektu vada Pranavs Mistrijs (Pranav Mistry), kurš jau iepriekš strādājis ar Samsung Gear viedpulksteņu izstrādi un bijis viceprezidents globālajos jautājumos. Tas tiek attīstīts Samsung tehnoloģiju un padziļinātās izpētes laboratorijā (angliski STAR labs).

    Runājot par mākslīgo intelektu, tad Youtube Originals piedāvā interesantu raidījumu sēriju “The Age of A.I.”, kur ar reāliem piemēriem tiek runāts par mākslīgā intelekta izmantošanu ikdienā. Piemēram, autosacīkšu stratēģijas izvēlei, protēžu darbināšanai un digitālā cilvēka veidola izveidošanai. Un visu šo vada pats dzelzs vīrs Roberts Daunijs juniors.

    https://www.youtube.com/watch?v=alZjiDnDvYk

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma