Web Analytics
More
    Reklāma

    MSI prezentē savdabīga dizaina MEG Aegis Ti5 datoru

    Jaunākie raksti

    Tehnoloģiju izstādē CES 2020 MSI prezentējis jaunāko Aegis datoru sērijas produktu – Aegis Ti5. Tas ir ļoti interesantā korpusā iestrādāts dators, kas īpaši patiks unikāla dizaina ierīču cienītājiem. Hei, šis dators atgādina citplanētieša galvu! Plus, MSI norāda, ka tas ir tirgū pirmais 5G saderīgais galddators.

    Reklāma

    Tehniskā specifikācija vēl nav 100% finalizēta, tomēr MSI jau šobrīd saka, ka dators būs aprīkojams ar jaunāko Intel Core i9 procesoru, MSI GeForce RTX 2080 Ti 11GB videokarti un izmantos 4x DDR4 2666MHz U-DIMM operatīvo atmiņu ar kopējo apjomu 128GB. Ierīcei būs 3x M.2 SSD, 2x 2.5″ un 1x 3.2″ atmiņas ierīču vietas un 650W 80 Plus (SFX) barošanas bloks. Sistēma izmantos Intel I225V 2.5G LAN, Intel I219V 1G LAN tīkla kontrolierus un Intel AX201 (WiFi 6) bezvadu tīkla karti.

    MSI šī datora prezentācijā minēja, ka tā korpuss ir sadalīts vairākās atsevišķās daļās, lai varētu efektīvāk nodrošināt dzesēšanu procesoram, videokartei, SSD atmiņai un barošanas blokam.

    Korpusā ir iestrādāti RGB apgaismojuma elementi, kurus var kontrolēt ar īpašu datora priekšpusē iebūvētu grozāmu pogu, kuras centrā ir OLED displejs. Tas spēj attēlot informāciju par datora temperatūru, veiktspēju u.c., kā arī ar šo pogu varam uzreiz palaist datorā uzstādītās spēles.

    Lai arī šobrīd vēl nav precīzi zināma šī dators cena un pārdošanā nonākšanas laiks, no MSI pārstāvjiem izdevās noskaidrot, ka Aegis Ti5 veikalu plauktos varētu parādīties jau šovasar un maksās ap 4000-5000 eiro.

     

    Kopā ar šo datoru tika izrādīts arī jaunais MSI Optix MEG381CQR monitors. Tam zem displeja ir iebūvēta tīmekļa kamera, RGB apgaismojuma joslas un īpašs displejs, kas spēj attēlot datora temperatūras un veiktspējas rādītājus. Šis monitors ir savietojams ar Steelseries GameSense tehnoloģiju un automātiski samazinās apgaismojuma spilgtumu, kad spēlēs tiks pavadīts pārāk daudz laika.

    Monitors ir 38 collas liels un tam ir 2300R ieliekums. Ierīce izmanto IPS paneli un darbojas ar 3440 x 1440 pikseļu (UWQHD) izšķirtspēju un 144Hz atsvaidzes ātrumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Artūrs Trubačs
    08.01.2020 09:39

    Datora cena ir lietotas mašīnas cenā :) bezgaumīgs korpusa dizains, bet mazajiem bērniem patiks, ja vecāki gribēs tādu iegādāties.

    Reklāma