Web Analytics
More
    Reklāma

    MSI prezentē GS66 Stealth un GE66 Raider portatīvos datorus geimeriem

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā gadā mums bija iespēja pašiem notestēt MSI GS65 Stealth super plāno geimeru portatīvo datoru un mums patika plānais korpuss, kā arī pieņemamā cena par tehnoloģijām, kas ierīcē ir iestrādātas. MSI šonedēļ ir izlaidis jauno šī datora versiju – MSI GS66 Stealth un tam ir vairākas interesantas izmaiņas salīdzinot ar priekšgājēju.

    Reklāma

    Jaunais dators turpina priekšgājēju aizsākto dizaina valodu un ar savu melno krāsojumu būs teju nepamanāms. MSI šo datoru ir veidojuši cilvēkiem, kas sirdī ir geimeri, taču pa dienu ir jādodas uz pieklājīgu darba vietu.

    Dators ir aprīkots ar 15.6 collu displeju, kas darbojas ar Full HD izšķirtspēju un pircējiem būs iespēja izvēlēties displeja versiju ar 300Hz atsvaidzes ātrumu. Datoriem būs pieejami jaunākie desmitās paaudzes Intel Core i9 H sērijas procesori ar 8 kodoliem, 16 plūsmām un takts frekvenci līdz 5GHz. GS66 izmantos NVIDIA RTX sērijas videokartes.

    Vēl viens būtisks uzlabojums ir iespaidīga apmēra 99.9Wh akumulators, kas ir krietni lielāks nekā tika izmantots iepriekšējā modelī (82Wh). MSI ar prieku datorā iekļautu vēl lielāku akumulatoru, bet tad ar to vairs nevarēsim ērti lidot lidmašīnās.

    Skaļruņi tagad ir pārnesti uz datora plaukstu atbalsta zonām un raidīs skaņas viļņus uz augšu tieši virsū datora lietotājam. Taustiņi datoram ir ar RGB apgaismojumu un konfigurējami dažādos veidos.

    MSI GE66 Raider

    CES 2020 tika prezentēts arī GS66 Stealth izmēros lielākais brālis GE66 Raider. Tas ir platāks un lielāks, taču arī saņēmis gan 300Hz displeja opciju, gan lielo 99.9Wh akumulatoru. Dators ticis pie RGB apgaismojuma joslas pa visu tā priekšpusi un tā ir savietojama ar Mystic Light apgaismojuma vadības sistēmu.

    MSI sadarbībā ar digitālo mākslinieku Koliju Vercu (Colie Wertz) ir radījis īpaša dizaina GE66 Raider versiju, kas atgādina futūristisku kosmosa kuģi. Kolijs ir veidojis dizainus tādām filmām kā Star Wars Prequels, Transformers, Iron Man, Captain America: Civil War, RogueOne: A Star Wars Story un Bumblebee.

     

    MSI vēl nav norādījis jauno datoru pieejamības un cenas informāciju, bet paredzams, ka pārdošanā šie datori nonāks kaut kad šī gada vasarā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    09.01.2020 19:12

    Daun Taun , kurp skatās izglītība?
    . G

    09.01.2020 19:18

    Naktspods ir pa kreisi lejā.

    Reklāma