Web Analytics
More
    Reklāma

    iPhone saturu būs iespējams atspoguļot Dell portatīvajos datoros

    Jaunākie raksti

    Apple produktu lietotāji noteikti zina par iespējām saņemt paziņojumus, rakstīt un zvanīt caur Mac datoriem, kā arī ērti apmainīties ar failiem caur AirDrop. Beidzot arī kāda kompānija ārpus šī slēgtā loka ķērusies vērsim pie ragiem, jo Dell ir izveidojusi atjauninājumu savai programmai Dell’s Mobile Connect.

    Šī jaunā versija ļaus ērtāk apmainīties ar dažāda veida informāciju un failiem starp Dell datoru un iOS vadītu ierīci, iespējams, pat attēlot to, kas notiek telefonā uz Dell portatīvā datoru, ko nesniedz pat Mac datori. Viena no ērtākajām iespējām būs vienkārši nosūtīt video un bildes uz datoru (angliski drag and drop). Tāpat jau līdz šim Mobile Connect ir ļāvis saņemt un nosūtīt īsziņas caur portatīvo datoru, ja tiek lietots iPhone telefons, kas pēc uzņēmuma datiem sastāda aptuveni 30% lietotāju.

    Reklāma

    Dell šādā veidā cer piesaistīt vairāk interesentus saviem produktiem, jo Apple ekosistēma ir viena no tām lietām, kura motivē pirkt šīs kompānijas produktus. Tiesa, nav zināms kādā veidā tiek panākti jaunie savienojumi, jo nav ziņots vai tas ir sadarbībā ar pašu Apple vai arī Dell, iespējams, izmanto AirServer, kas var citas ierīces pārvērst par AirPlay, tādējādi ļaujot Apple produktiem savā starpā nodot dažāda formāta informāciiju.

    Šis atjauninājums tuvākajos mēnešos būs pieejams Dell XPS, Inspiron, Vostro, and Alienware sēriju portatīvajiem datoriem, kuros uzstādīta Windows 10 operētājsistēma.

    Vai kāds jau šobrīd izmanto šo iespēju?

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Nauris Strujevics
    08.01.2020 08:46

    Biju mēģinājis, bet ierobežoto funkciju dēļ tā bija bezjēdzīga.

    Vēl nepatika tas, ka jābūt atvērtai app telefonā.

    Būs jāpamēģina!

    Reklāma