Web Analytics
More
    Reklāma

    Bērns apēd AirPods austiņas

    Jaunākie raksti

    Iespējams, ka latvietis varētu apēst jebko, ja vien uz tā būtu majonēze, taču amerikāņiem patiesi gadās apēst dažādas sadzīves lietas tāpat vien, piemēram, veļas pulvera Tide tabletes. Tā 7 gadus vecs bērns pamanījies apēst sev Ziemassvētkos dāvinātās AirPods austiņas.

    Kāda Džordžijas štata ģimene ASV piedzīvojusi vieglu izbīli, kad bērns, spēlējoties ar Apple bezvadu austiņām, tās norijis. Tas bijis pamatīgs šoks gan cietušajam, kurš uztraucies par to, vai austiņas vēderā nesavienosies ar telefonu, gan mātei. Mazais puika visai ātri tika pie ārstu konsultācijas un rentgena, saņemot atzinumu no dakteriem, ka ir jāpagaida pāris dienas līdz austiņas no ķermeņa izies dabīgā veidā. Līdz ar to šī lieta atrisinājusies tīri veiksmīgi.

    Šis gan nav pirmais šāda veida atgadījums. Kāds vīrietis pamanījies miegā norīt vienu austiņu, pēc tam tai piekonektēties un tikai tad saprast, ka tā varētu būt iekšā viņā. Arī šajā gadījumā ārsti iedevuši vēdera izejamās zālītes, un austiņa atradusi ceļu atpakaļ. Jāatzīmē, ka tā joprojām darbojusies un bijusi uzlādēta līdz 41%. Tiesa šādai situācijai var būt nepatīkamas sekas, ja iekšējie orgāni saskartos ar austiņās esošo litija jonu bateriju, taču acīmredzami korpuss ir pietiekami spēcīgs, lai izturētu skābi un dabiski izvadītos vienā gabalā.

    Interneta dzīlēs var uziet pat jautājumu par to, kas notiktu, ja cilvēks apēstu šīs austiņas. Tāpēc lietotāji, esiet atbildīgi un nebāziet mutē to, kam tur nav jāatrodas. Iedomājieties cik garšīgas varētu būt jaunās AirPods Pro, kurās smaržo pēc mellenēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    03.01.2020 10:13

    Ediet, ediet vel. Dabiga idiotu atlase.

    sussi
    03.01.2020 16:33
    Reply to  Oskars

    Nez cik lielam idiotam ir jābūt, lai bērnu izdarības nosauktu par dabīgo atlasi. Droši viens tad jau pats no mātes dzemdes iznāci absolūti apzinīgs un rīcībspējigs… Ar to arī apsveicu, ka vēl esi dzīvs.

    Krotow
    03.01.2020 17:45
    Reply to  sussi

    Idioti ir vecāki, kuri atstāj austiņas kur pagadās. Secinājumus izdari pats.

    sussi
    03.01.2020 17:55
    Reply to  Krotow

    Nekad visu nenoslēpsi un nenosargāsi. Nekad.

    Einis
    03.01.2020 18:57
    Reply to  Krotow

    Nu šeit tad jau idioti vispār vecāki, ka 6 gadu vecumā jau austiņas dāvina. Doooah.

    Einis
    03.01.2020 16:04

    Kārtējais mīnuss, ka nav vads.

    Kaut gan ar vadu būtu vēl trakāk barbūt :D Būtu viss jāizlaiž cauri :D

    Reklāma