Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple AirPods Pro austiņas smaržojot pēc mellenēm

    Jaunākie raksti

    Oktobra beigās, oficiāli prezentējot jaunākās Apple bezvadu austiņas AirPods Pro, kompānija ir pacentusies radīt, iespējams, šī gada kārotāko Ziemassvētku dāvanu, un izskatās, ka klāt pie visa, tā gardi smaržos pēc mellenēm.

    Daudzi AirPods Pro lietotāji dalījušies savā pieredzē, ka pēc austiņu iegādes, izpakojot tās un lietojot, tikusi sajusta kāda augļiem līdzīga smarža, kas lielai daļai lietotāju izrādījies melleņu aromāts. Tāpēc šobrīd tie ne tikai klausās mūziku, bet mēdz arī smaržot savu vērtīgo produktu.

    Reklāma

    Pieejot nedaudz zinātniskāk un pragmatiskāk, tad šis specifiskais aromāts varētu būt saistīta ar esteru un aldehīdu lietošana plastmasas ražošanā, kas attiecīgi mūsu neironiem liks radīt šo melleņu aromātu. Esteri, piemēram, tiek izmantoti smaržu veidošanā. Protams, nav skaidri zināms, vai Apple to darījusi noteiktu mērķu vārdā, taču elektronikas ražotāji mēdz plastmasai pievienot elementus, kas radītu patīkamu aromātu.

    Vēl viens faktors varētu būt tas, ka svaiga plastmasas ražojuma molekulas nomāc citas smaržas, tādējādi radot šo ‘jaunas mašīnas aromātu” mums apkārt, kas arī varētu būt šajā gadījumā. Bet līdz tam būs jāpagaida, kad Kristaps no Kursora ģimenes ķersies klāt AirPods Pro pētniecībai un spēs padalīties ar saviem iespaidiem par īpatnējo aromātu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    David
    20.12.2019 16:34

    Ir mellenu aromāts

    Reklāma