Web Analytics
More
    Reklāma

    AnTuTu izziņojis pagājušā gada jaudīgāko Android procesoru

    Jaunākie raksti

    Sintētiskās veiktspējas testu lietotne paziņojusi pagājušā gada jaudīgāko procesoru, kas darbina Android viedierīces. Nevienam nebūs pārsteigums, ka par jaudīgāko procesoru kronēts Snapdragon 855+, kas piedāvā līdz pat 15% jaudas pieaugumu, kad to salīdzina ar Snapdragon 855.

    Vienlaikus AnTuTu pastāstījis, ka 5G tehnoloģiju iekļaušana viedierīcēs nozīmēja jaunas Technology Innovation kategorijas izveidi. AnTuTu šajā kategorijā iekļāvis HiSilicon Kirin 990 5G procesoru un arī MediaTek Dimensity 1000, kas arī ticis pie 5G. Šo sarakstu varēs papildināt arī Snapdragon 765G procesors, kas atnesīs 5G datu savienojumu arī vidējās klases ierīcēs.

    Reklāma

    Par energoefektīvākajiem procesoriem nosaukti HiSilicon Kirin 810 un MediaTek Helio G90T procesori.

    AnTuTu piebildis, ka Apple A13 Bionic procesors nav iekļauts nevienā topā, jo Apple neļauj veikt pilnu testu klāstu, kas arī liedz izstrādāt salīdzināmus veiktspējas testus ar Android.

    Lielākie jaunumi gan gaidāmi gada vidū, kad TSMC un Samsung uzsāks ražot procesorus 5 nm tehnoloģiskajā procesā. Iespējams, Apple paspēs savos šī gada rudenī gaidāmajos iPhone modeļos izmantot 5 nm procesorus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    wils
    02.01.2020 10:56

    Šo procesoru sarakstu kategorijā “Technology Innovation” varēs papildināt arī ar vidējās klases MediaTek Dimensity 800.

    Reklāma