Web Analytics
More
    Reklāma

    Cyrcle Phone apaļa viedtelefona koncepts

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums dTOOR pēc vairāku gadu informācijas izplatīšanas ir atvēris mājaslapu, kurā norādīts, ka šī gada rudenī saules gaismā beidzot būtu jāparādās reālam apaļā viedtelefona modelim, kuru sauktu par Cyrcle Phone. Jau netradicionālais nosaukums liecina par vēlmi mainīt pastāvošo viedtelefonu kārtību.

    Pirmā informācija par šo projektu parādījusies 2016. gadā, kad Kickstarter finansējuma vākšanas platformā par varēja atbalstīt pirmos prototipus, taču vēl līdz šim brīdim tie nav pieejami lietošanā. Nosaukums dTOOR sevī ietver telefona sūtību un būtību, jo tas ir stāsts par pretēju dizainu taisnstūrim (angliski Designing the opposite of rectangle), kāds ir mūsdienu telefonu dizains. Uzņēmums vēlas izcelt katra cilvēka individualitāti, ja arī telefonam tā ir brīva izvēle. Tieši apaļā forma tiek pasniegta kā ideālākā ievietošanai rokassomā, kabatā vai turēšanai rokā, jo pirmsākumos telefons bijis paredzēts tieši sievietēm. Lai tas būtu sievišķīgs aksesuārs ar glanci.

    Reklāma

    Sekojot visām tendencēm, telefons būs aprīkots ar 2 sim karšu atbalstu. Tas saņems arī vairs ne tik aktuāli, bet, iespējams, cilvēkus vienojošu elementu – 2 austiņu izejas, kamēr iPhone operētājsistēma ļauj klausīties mūziku divās ar bluetooth savienotās austiņās. Plašāku informācija gan nav pieejama un to par it grūti sameklēt, liecinot par to, ka šis visdrīzāk paliks tur pat, kur 2016. gadā, taču CES izstādē 2019. gadā esot notikusi produkta prezentācija.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    itanium
    24.12.2019 19:45

    – jo pirmsākumos telefons bijis paredzēts tieši sievietēm. Lai tas būtu sievišķīgs aksesuārs ar glanci.
    Koa!!???

    Treu
    25.12.2019 10:45
    Reply to  itanium

    Tas droši domāts konkrēti par šo modeli un konkrēti šī uzņēmuma vīziju…:)

    itanium
    26.12.2019 13:41
    Reply to  Treu

    Skaidrs, es atkal sapratu, ka tas par telefoniem kopumā 🙄

    Windows Phone
    25.12.2019 00:41

    Austiņu ieejas?

    26.12.2019 15:37

    Šādi telefoni tak jau pirms 5 gadiem bija uztaisīti.
    https://www.theverge.com/2015/3/3/8140023/smart-pocket-watch-mwc-gadget

    Reklāma