Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Tasks integrācija būs pieejama kompānijas kalendārā

    Jaunākie raksti

    Google šobrīd testē jaunu iespēju, integrējot darāmo lietu sarakstu lietotnes Tasks iespējas kompānijas veidotajā digitālajā kalendārā Google Calendar, sniedzot iespēju veidot dažādus to-do sarakstus uzreiz pašā lietotnē. Šis attiecas tieši uz mobilo versiju.

    Tās mērķis ir lietotājiem sniegt iespēju, tāpat kā pievienot jaunu notikumu kalendārā, veidot sarakstus ar lietām, kuras, piemēram, jānopērk vai jāizdara, ļaujot to vienkārši izveidot tieši Calendar aplikācijā. Papildus būtu iespējams izvēlēties pievienot jau esošu sarakstu, uzlikt, lai tas atkārtojas pēc noteikta ritma kā nedēļa, mēnesis. Izveidotais atgādinājums tiks attēlots kā vienkāršs ieraksts kalendārā, kas nozīmē, ka tam būs arī atgādinājums un iespēja nomainīt krāsu vai uzlikt speciālu skaņas signālu. Pēc paziņojuma saņemšanas būs iespēja atzīmēt, ka noteiktās lietas ir izdarītas.

    Reklāma

    Kā viens no lielākajiem bonusiem tiek minēts tas, ka šos sarakstus iespējams izveidot un lietot bez atsevišķas Tasks lietotnes uzstādīšanas telefonā. Tā būs nepieciešama vien tad, ja vēlēsieties ieskatīties sīkākās detaļās. Šobrīd nav zināms precīzs laiks, kad šis atjauninājums būs pieejams lietotājiem, bet tā kā tas jau tiek testēts, tad integrācijas oficiālā versija gaidāma pavisam drīz.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Vasko
    25.12.2019 19:38

    [1.]Aplausu vētras vērts ir fakts, ka ir cilvēki, kas par šīm bezjēdzīgajām un arhaistiskajām “tu-dū” fiņti-kļuškām – var tā sajūsmā fanot un otrs aplausu vilnis ir tiem, kas pavelkas līdzi pirmajiem – atklājot savā dzīvē Ameriku, bet tikai uz Marsa. [2.]Google ir kā tāds pusaizmidzis igaunis: atčaknās, ka kaut kas notiek, tad sāk domāt un rīkoties (šajā gadījumā – Task integrācija Calendar?- eu, super-iedeja!) [3.]Laikam būs lieki pieeminēts, ka Microsoft ToDo ir ja ne kilometru, tad vismaz 2 vai vnk – ļoti plašu soli priekšā googlim, nemaz nerunājot par to, kā ToDo smuki saintegrēts ar Office 365 vidi. [4.]Googlei jau vēl ir Keep notes, kurās arī ir savdabīgs uzdevumu rīks, bet tās laikam ir citas operas notis… [5.]Tas, ko tagad dara “giganti”‘ izskatās pēc tā, ka agrāk vai vēlāk viņu plānotāji pārdzims risinājumos, kurus jau ļooti sen piedāvā Evernote un Dropbox Paper. [ps.] Applausi arī Facebook, kas savu #whatsapp sakrustoja ar #any.do . Žēl tikai, ka par smirdīgu “nopērc pienu” jāmaksā 5,99 eur/mēn (bet tas jau nieks, galvenais, ka uzdevumu var atsevišķā krāsā izcelt!) [ps.2] vēl uz šīs pasaules ir tāds “i done this” , kas par “nopērc pienu” uzdevuma ķeksīša ielikšanu, var paprasīt (!) 9 – 40 eur! Bet… Read more »

    Reklāma