Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus tehnoloģiju izstādē CES 2020 prezentēs savu jauno konceptviedtālruni

    Jaunākie raksti

    OnePlus dibinātājs un izpilddirektors Pīts Lau (Pete Lau) nesen atklāja, ka mobilo tehnoloģiju uzņēmums nākamā mēneša laikā rīkos īpašu prezentācijas pasākumu vienā no lielākajām tehnoloģiju izstādēm CES 2020. Šonedēļ, atzīmējot sesto dibināšanas gadadienu, uzņēmums ir paziņojis par plāniem izstādē iepazīstināt ar savu pirmo konceptviedtālruni OnePlus Concept One.

    Sešu gadu pastāvēšanas laikā OnePlus ir centies pārsteigt pasauli ar jaunākajām un inovatīvākajām tehnoloģijām, kopumā laižot pārdošanā 13 viedtālruņu modeļus. Ar šogad izlaisto OnePlus 7 Pro modeli viedtālruņu ražotājs saviem lietotājiem piedāvāja pasaulē pirmo QHD + AMOLED 90Hz displeju, uzstādot jaunus nozares standartus.

    Reklāma

    OnePlus centieni tehnoloģijās ir attīstījušies no unikālu flagmaņu viedtālruņu ražošanas līdz katras tehnoloģijas patiesā potenciāla atrašanai. Tagad, pienākot uzņēmuma sestajai gadadienai, OnePlus ir oficiāli paziņojis, ka atklās savu pirmo konceptviedtālruni OnePlus Concept One.

    Kā vēstī pats nosaukums, Concept One ir nepārprotams solījums, ka ierīce ir tikai pirmais sērijas modelis, un vēlreiz apliecina OnePlus apņemšanos integrēt inovatīvas tehnoloģijas, lietotājiem nodrošinot ātrāku, plūstošāku un kvalitatīvāku lietošanas pieredzi. Ar Concept One viedtālruņu ražotājs demonstrēs gan jaunas tehnoloģijas, gan alternatīvu dizaina redzējumu nākotnes viedtālruņiem.

    OnePlus Concept One īpašais pasākums notiks no 7. līdz 10. janvārim viesnīcā “Wynn Las Vegas” Lasvegasā, ASV.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Girts Eldmanis
    20.12.2019 10:49

    atzīmējam brīdi ar kuru nosacīti nelielā kompānija vairs nespēs visiem savlaicīgi sagatavot atjauninājumus…

    Reklāma