Web Analytics
More
    Reklāma

    Honda CES 2020 norises laikā parādīs autonomu automašīnu stūres ratu

    Jaunākie raksti

    Honda plāno jau janvārī parādīt savu ideju par pašbraucošu automašīnu stūres izskatu un iespējām. Honda savu jauno stūri demonstrēs CES 2020 norises laikā. Arī šogad Kristaps dosies uz Lasvegasu, lai pilnu krūti baudītu tehnoloģiju trakumus.

    Šobrīd zināms, ka Honda ļaus uzsākt braukšanu ar divkāršu pieskārienu stūrei, stūres pavilkšana uz sevi nozīmēs automašīnas ātruma samazināšanu, bet stūres pastumšana prom no sevis nozīmēs ātruma palielināšanu. Tātad kaut kādā mērā cilvēks tomēr varēs ietekmēt pašbraucošas automašīnas.

    Reklāma

    Honda norāda, ka šobrīd stūres konceptā iekļautas astoņas dažādas funkcijas, kas būs pieejamas bez pogu spiešanas. Ražotājs uzskata, ka stūres rata izvietošana pat pilnībā autonomos auto modeļos būs nepieciešama, lai cilvēki pirmajos gados justos komfortabli. Ideja ir pašsaprotama – sākotnēji neviens nebūs gatavs savu dzīvību uzticēt metāla bundžai ar pāris procesoriem un sensoriem uz jumta.

    Sīkāk par stūres darbību Honda pastāstīs CES 2020 norises laikā. CES 2020 norisināsies no 7. līdz 10. janvārim Lasvegasā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    20.12.2019 16:02

    Ķemeru Anniņa piektdienas vakara zaļumballē parādīs zeķē ieģērbtu kājiņu. Nu kaut kā tā pēdējā laikā izskatās vairums ziņu virsrakstu. Par raksta subjektu – interesanti, kā tas izskatīsies dzīvē, braucot pa grambām un uzkalniņiem. Uzkrītot stūrei, auto iemīs grīdā.

    Kursors.lv
    20.12.2019 18:01
    Reply to  Krotow

    Tā tie uzņēmumi dara pirms lielajām konferencēm/izstādēm. Grib pakacināt sabiedrību.

    Reklāma