Web Analytics
More
    Reklāma

    Ziemassvētku dāvanas gatavas: Kā uzdāvināt draugam video spēli virtuāli?

    Šis raksts tapis sadarbībā ar interneta veikalu Punktid.lv. Viņi tirgo dāvanu kartes dažādiem videospēļu servisiem.

    Jaunākie raksti

    Padarīsim vienkāršu virtuālās Ziemassvētku dāvanas draugam izveidošanu, uzdāvinot jaunu video spēli Steam un Xbox One, PlayStation 4 un Nintendo.

    Steam

    Reklāma

    Pateicoties integrētai dāvanas opcijai, pasniegt PC spēli draugam ir super vienkārši. Paturi prātā, ka dāvanas var tikt nosūtītas draugiem, kuriem ir Steam konts un kuri ir tavā draugu sarakstā.

    Kā pasūtīt viedo spēli kā dāvanu Steam platformā:

    • Atrodi spēli Steam Store, kuru vēlies uzdāvināt un pievieno to iepirkumu grozam
    • Ja jau esi izvēlējies spēli dāvanai, parādīsies poga “Pirkt” ar papildinājumu “Pirkt šo spēli kā dāvanu draugam”.
    • Iepirkumu grozā izvēlies “Pirkt kā dāvanu”
    • Izvēlies laimīgo no draugu saraksta, kuram vēlies nosūtīt dāvanu
    • Ja vēlies pārliecināties, ka draugs saņems dāvanu Ziemassvētku rītā, pastāv iespēja ieplānot dāvanas piegādes laiku.
    • Pievieno ziņu dāvanas saņēmējam. Ja tev pietrūks iedvesmas, vari nosūtīt dāvanu bez pievienotas ziņas.
    • Veic pirkumu

    Un tas ir tik vienkārši! Dāvana tiks piegādāta saņēmējam nekavējoties pēc apmaksas saņemšanas vai tai laikā un dienā, kuru esi norādījis.

    Xbox One

    Nekas nav sarežģīts arī tad, ja vēlies uzdāvināt video spēli Xbox One konsolei.

    Kā pasūtīt spēli dāvanai Xbox One:

    • Atrodi spēli dāvanai internetveikalā
    • Nospiediet uz pogas “Pirkt kā dāvanu”
    • Izvēlies laimīgo no draugu saraksta, kuram vēlies nosūtīt dāvanu. Ja draugam, kuram vēlies nosūtīt dāvanu, nav Xbox konta, ievadi drauga e-pasta adresi attiecīgajā lodziņā, lai nosūtītu spēli.
    • Izvēlies apmaksas veidu un apmaksā to

    Ja esi izlēmis nosūtīt spēli e-pasta veidā, uz norādīto e-pastu tiks nosūtīts aktivizācijas kods.

    Taču jāatceras, lai izmantotu kodu, Xbox konts ir vajadzīgs.

    PlayStation 4

    Kaut kāda iemesla dēļ, Sony nav izveidojuši dāvanas opciju savai konsolei. Tā vietā, PlayStation lietotājiem jāiegādājas dāvanu karti naudas vērtībā, kas var tikt izmantota PlayStation Network konta papildināšanai, lai varētu iegādāties produktus pēc saviem ieskatiem, izmantojot kodu.

    Latvijā dāvanu kartes piedāvā Punktid.lv, kur varat iegādāties naudas kartes, kuras ir derīgas visos Sony atbalstāmajos reģionos. Latvijai Sony nav uzstādījuši atsevišķu veikalu. Populārākais reģions Latvijā ir UK, kur daudzi latvieši reģistrē savus PlayStation kontus.

    Nav nekas sarežģīts šajos iegādes procesos – izvēlies dāvanu karti un pievieno to pirkumu grozam, ievadi vajadzīgo informāciju un veic pirkumu. Nekavējoties, pēc apmaksas saņemšanas, koda piegādei jābūt tavā e-pastā, kuru norādīji, attiecīgais konts tiks papildināts. Kods var tikt ievadīts konsoles e-veikalā zem “Izmantot kodu” pogas, PlayStation network mājas lapā vai PlayStation aplikācijā viedierīcē.

    Iegādājoties naudas karti, pārliecinies, ka esi iegādājies tā reģiona karti, kur PlayStation konts tika reģistrēts. Citādāk, tavs draugs nesaņems iespēju papildināt savu PlayStation kontu, lai iegādātos spēli, bet saņems kļūdas ziņojumu.

    Šis ir arī labs laiks dāvanu karšu iegādei Punktid.lv vidē, piemēram, €20 karte Somijas reģionam šobrīd ir ar atlaidi un maksā € 18.99. Tas ir jauki maksāt mazāk un saņemt vairāk!

    Nintendo konsoles

    Tāpat kā PlayStation, Nintendo nepiedāvā integrētu dāvanu opciju, un pircējiem atkal būs jāpaļaujas uz naudas kartēm. Naudas kartes, kuras izmantojamas Nintendo, var iegādāties arī Punktid.lv.

    Mēs izgājām cauri procesam naudas kartes iegādei iepriekšējos paragrāfos. Atrodi vajadzīgo dāvanu karti (neaizmirstot par pareizo reģionu!), veic pirkumu un pārsūti saņemto kodu draugam. Kods var būs monetizēts Nintendo mājas lapā, kā arī tavas konsoles internetveikalā.

    Lai izmantotu dāvanu karti konsolei, tev nepieciešams apmeklēt Ninetendo e-veikalu un izvēlēties “Ievadīt kodu”.

    Kad esi ievadījis kodu, saņemsi e-pastu ar attiecīgo naudas vērtību, kas tika pievienota saņēmēja kontam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    17.12.2019 14:31

    Nintendo links ved uz Switch spēļu lapu, naudas kartes neredzu. Nintendo nevar būt «pareizais» reģions, jo Switch nav reģionālā ierobežojuma [edit: izrādās dāvanu kartes valūtai ir, bet var mainīt veikala reģionu, lai iztērētu citu valūtu (tikai jāuzmanās, jo bilance nonullējas)]. punktidu pielika menu “Rekumendācijas” ;)

    digitalk
    18.12.2019 22:15
    Reply to  digitalk

    lai arī es te zobojos par raksta linkiem un drukas kļūdām, bet kad man uzjautāja, kur cilvēks var nopirkt dāvanu karti/kodu, ja pats nav tajā spēļu platformā, es pakasīju pakausi, pagūglēju un aizsūtīju iepirkties uz punktid. starpnieka procents nav liels un ja viss notiks gludi, tad nav ne vainas. nemaz neesmu tik pārliecināts kā Oskars, ka viņus vajag dēvēt par kaktu kantori. kodus drīkst tirgot ne tikai offic veikals.

    Kursors.lv
    19.12.2019 19:51
    Reply to  digitalk

    Paldies!

    digitalk
    25.12.2019 03:12

    kā jau bija paredzams, kodi derēja bez problēmām. vienīgā pretenzija — pēc pircēja vārdiem tiek piedāvāts izdrukāt kodu A4 dāvanu lapas izskatā, kur neskatoties uz pirkumu eiro, vērtība tiek uzrādīta GBP. saņēmējam bija diezgan nekomfortabli, nostrādās dāvanu kods vai nāksies reģistrēties citā reģionā, vai tirgot kodu kaut kādā G2A :-/

    Oskars
    17.12.2019 15:45

    Neredzu velmi ielaisties ar kaktu kantori darishanas. Diezgan biezhi sakshie paradities sheit. Varbut noradiet preses relize? Vai reklama.

    Kursors.lv
    17.12.2019 16:10
    Reply to  Oskars

    Tieši to arī ar šiem rakstiem viņi mēģina mainīt – mazināt sajūtu, ka ir kaktu kantoris. Nu vai vismaz ne mazāks par citiem līdzīgiem servisiem, kas piedāvā iegādāties spēļu servisu kartes.

    Raksta augšā ir norādīts, ka šis raksts ir tapis un publicēts sadarbībā ar Punktid. Tādi raksti mums šomēnes bija vairāki un šis bija to sērijas pēdējais raksts. Nu vismaz pagaidām.

    Reklāma