Web Analytics
More
    Reklāma

    AOC izlaiž divus īpaši platus G2 sērijas monitorus geimeriem

    Jaunākie raksti

    Displeju speciālists AOC paziņo par diviem jauniem G2 sērijas 86,3 cm (34”) īpaši platajiem (21:9) spēļu displejiem. Abi UWQHD (īpaši plata leņķa Quad HD – 3440×1440 pikseļi) displeji no pirmā acu skata ir vienādi, izņemot to atsvaidzes intensitāti. CU34G2X lepojas ar iespaidīgu 144 Hz atsvaidzes intensitāti, kas ir lieliski piemērota konkurējošiem spēlētājiem, savukārt CU34G2 displejam ir 100 Hz atsvaidzes intensitāte. Abi modeļi ir aprīkoti ar VA paneli, kas sniedz dziļus melnos toņus, dabiskas un spilgtas krāsas un ļoti augstu dabiskā kontrasta attiecību. Papildus augstajam atsvaidzes ātrumam un pateicoties AMD FreeSync atbalstam, spēlētāji izbaudīs pieredzi bez stostīšanās un asarainām acīm, savukārt 1 ms reakcijas laiks (MPRT) nodrošina vienmērīgu spēli bez izplūdušām kustībām.

    Plats un dzidrs

    Pirmā pārsteidzošā šo monitoru īpašība ir to agresīvais 1500R izliekums un īpaši platā malu attiecībā 21:9, ļaujot tiem izcelties starp konkurentiem. Pievienotā horizontālā ekrāna vieta rada virtuālajai realitātei (VR) līdzīgu pieredzi. Aptverot lietotāju perifērisko redzi, šķiet, ka spēļu pasaule turpinās ārpus centrālā fokusa punkta. Ar 1500R izliekumu lietotāji vēl vairāk iesaistīsies savā spēlē. Lai gan visu žanru spēlētāji novērtēs īpaši plato malu attiecību, sevišķi pirmās personas spēļu (lomu spēles, simulācijas un sacīkšu spēles) fani saņems vislielāko ieguvumu.

    Reklāma

    Pateicoties 21:9 (vai 2,37:1) attiecībai, ne tikai spēles, bet arī filmas izskatās lieliski. Ideāli piemērots filmām, kas uzņemtas formātā 2,35:1 un 2,39:1, lietotāji neredzēs nevienu traucējošu melnu joslu. Tiem, kas vēlas dalīties pieredzē, plašais 178°/178° skata leņķis nodrošina skaidru attēlu no dažādiem leņķiem.

    Gan CU34G2, gan CU34G2X paneļi ar 34” pa diagonāli ir aptuveni tādā pašā augstumā kā platekrāna (16:9) 27” displeji, radot plašāku vietu uz ekrāna un skatīšanās komfortu, veicot arīikdienas darbus. Kopā ar augsto 3440×1440 izšķirtspēju tie nodrošina perfektu kombināciju ar ērtu un detalizētu 109 ppi pikseļu blīvumu.

    Izvēlieties savu ātrumu

    Spēlētāji var izvēlēties starp CU34G2X ar 144 Hz atsvaidzes intensitāti un CU34G2 ar 100 Hz. Īpaši ātrs 1 ms reakcijas laiks (MPRT) nodrošina skaidrus, asus un ātri reaģējošus attēlus bez kustības izplūšanas, savukārt AMD FreeSync atbalsts novērš stostīšanos un asarošanu. Pateicoties zemas ievades nobīdes režīmam, samazinās arī kavējums starp monitoru un ievades avotu.

    Abi monitori piedāvā statīvu ar regulējamu augstumu, savukārt tehnoloģija bez mirgošanas un zemas zilās gaismas (Low Blue Light) režīms nodrošina veselīgu pieredzi ergonomikas un acu labsajūtas ziņā.

    Lietotājiem, kuri vēlas iegūt pārākumu spēlēs, AOC piedāvā arī citas spēlēm specifiskas iespējas. AOC Game Color iestatījums pielāgo piesātinājumu labākam pelēkajam līmenim un attēla detaļām, Dial Point krustenisko līniju pārklājums atbalsta precīzu mērķēšanu. Iebūvēts 4-portu USB centrmezgls un audio ieeja/izeja ļauj ērti pievienot perifērijas ierīces.

    AOC CU34G2 un CU34G2X būs pieejami no 2020. gada janvāra par ieteicamo cenu attiecīgi 469 un 579 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma