Web Analytics
More
    Reklāma

    WhatsApp integrācija ar Any.do ļaus veikt piezīmes čatojot

    Jaunākie raksti

    Vispopulārākā saziņas aplikācija pasaulē WhatsApp paziņojusi par sadarbības uzsākšanu ar laika plānošanas aplikāciju Any.do, kas ļaus tās lietotājiem uzstādīt atgādinājumus tieši pašā aplikācijā.

    Savienojot abas aplikācijas, ir iespējams uzrakstīt jebkādu ziņu uz Any.do kontu vai arī pārsūtīt jau saņemtu ziņu no jebkura cita kontakta, un automātiskais bots spēs nolasīt atgādinājumu. Tāpat uzrakstot laiku, kad tas ir jāizdara, sistēma spēs veikt nepieciešamās izmaiņas. Integrācija būs spējīga atgādināt par nokavētajiem uzdevumiem. Vēl viens ērts papildinājums ir tas, ka izveidojot atgādinājumu sarakstē, tas automātiski sasinhronizēsies ar Any.do kontu, līdz ar to būs viegli plānot visu darbību vienā vietā.

    Reklāma

    Šī opcija būs īpaši noderīga dažādām grupu sarakstēm un cilvēkiem dažādās laika joslās, jo izveidotais atgādinājums būs pieejams visiem čata dalībniekiem. Ar šādu integrāciju Any.do ir vēlējies padarīt procesu pēc iespējas vienkāršāku, piedāvājot atgādinājumus saņemt tieši WhatsApp aplikācijā, kā arī tieši no sarakstes uzreiz piefiksēt darāmos darbos, lai tos neaizmirstu. Šī iespēja pieejama vienīgi Any.do Premium klientiem, tātad aplikāciju nāksies abonēt par 5,99 dolāriem mēnesī, taču šobrīd integrāciju iespējams notestēt arī trial režīmā.

    Aplikāciju Any.do lieto 2,5 miljonu cilvēku pasaulē, un tā piedāvā veidot atgādinājumus, darāmo lietu sarakstus un kalendāra iespējas. To iespējams savienot arī ar visiem populārajiem balss asistentiem, kas padara to plaši pielietojamu ikdienā.

    Varbūt kāds no lasītājiem jau lieto šo aplikāciju un var padalīties ar savu pieredzi un ieteikumiem?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ralfs
    10.12.2019 17:33

    Nelieto un nelietos, tā pat kā vacapu.Kurš viņu lieto?No visiem nopietniem darboņiem nezinu nevienu.Ir e-pasts,sms,imessage,face time-kuram nopietnam cilvēkam,kurš vienkārši strādā, ir vajadzīgs kaut kas tāds,no kura sarakstes ,vēl piedevām,var kaut ko izdzēst.Manā vidē neviens tādus nelieto.Varbūt jauniešiem patīk vazāties pa tiesām.- Es neko tādu neteicu-nerakstīju…Jums tas izlikās…- kam vispār kaut kas tāds var ienākt galvā.

    Fungry
    11.12.2019 10:16
    Reply to  Ralfs

    Lieto un lietos. Mani interesē ar kuru no sevis minētajām programmām veido atgādinājumus un to do listus? Cik parocīgi tas ir? Lietoju any.do, ļoti ērta lietotne. Patīk, ka kalendāra logrīkā ir pieejami arī uzdevumi un papildus tam var logrīku uztaisīt caurspīdīgu background. Būtu vismaz lejupielādējis any.do lietotni un izmēģinājis kārtīgi to, tad arī varētu savu žulti izgāzt par savu ierūsējušo uztveri.

    11.12.2019 16:59
    Reply to  Fungry

    WhatsApp nu gan nebūs kaut kas ļoti progresīvs . :D

    Einis
    11.12.2019 20:31
    Reply to  Janis Murnieks

    Ha ha…. kas tad ir progresīvs.

    Man pietiek ar draugu izveidotu grupu, kur visi var sarakstīties. Tas arī viss.

    Un viņu apkraujot un apvienojot ar mēsliem, ātri vien pazudīšu no turienes.

    To do listu var taisīt savā pierakstu kalendārā, nevis viss ir jātaisa telefonā.

    Agnis
    11.12.2019 10:54
    Reply to  Ralfs

    Nu “lieliski” tev tie kolēģi un “draugi”, ja dzēšanas opciju redzi šādā gaismā.

    Astro
    11.12.2019 00:44

    Kas ir “aplikācija”?

    Kursors.lv
    11.12.2019 06:54
    Reply to  Astro

    Tas pats, kas lietotne.

    Reklāma