Web Analytics
More
    Reklāma

    Qualcomm pirkstu nospiedumu nolasītājs atbalstīs divu pirkstu vienlaicīgu atpazīšanu

    Jaunākie raksti

    Qualcomm izziņojis būtiski uzlabotu 3D Sonic pirkstu nospiedumu nolasītāju, kas būs ne tikai ātrāks un precīzāks, bet tas arī tiks izvietots aiz lielāka ekrāna laukuma. Šobrīd viena no lielākajām pirkstu nospiedumu nolasītāju problēmām, kad tos izvieto aiz ekrāna aizsargstikla, ir laukums, kas spēj nolasīt pirkstu nospiedumu, attiecīgi šajā punktā pirkstu jātrāpa visai precīzi.

    Otrs lielais Qualcomm uzlabotā pirkstu nospiedumu nolasītāja jaunums ir iespēja vienlaikus nolasīt divus pirkstu nospiedumus. Qualcomm uzsver, ka tādējādi pirkstu nospiedumu nolasītājs kļūs būtiski drošāks, viedierīci arī nevarēs netīšām kabatā atslēgt, ja būsi piereģistrējis un aktivizējis vienlaicīgu abu roku pirkstu nospiedumu pieprasīšanu ekrāna atslēgšanai.

    Reklāma

    Qualcomm uzlabotā pirkstu nospiedumu nolasītāja darbības laukums ir 20 x 30 mm, kamēr šobrīd ierastie pirkstu nospiedumu nolasītāji spēj veikt nolasījumu 4 x 9 mm laukumā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Arturs
    05.12.2019 16:29

    Interesanta pieeja, jo ja atbloķēšanai tiks pieprasīti divi pirksti vai precīzāk abas rokas, aizmirstam par ērtu telefona atbloķēšanu :D Mēģināju vizualizēt atbloķēšanu ar diviem pirkstiem un vienu roku, tāda joga vien sanāk.

    Kursors.lv
    05.12.2019 17:11
    Reply to  Arturs

    Varēs veidot īpašos ģimenes telefonus, ko atbloķē abi laulātie draugi vienlaicīgi :)

    Reklāma