Web Analytics
More
    Reklāma

    Citplanētiešu meklētāji SETI varētu liegt izmantot AMD Radeon 5700 videokartes

    Jaunākie raksti

    SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence) ar SETI@HOME droši vien būs zināmākais projekts tīmeklī, kas nodarbojas ar citplanētiešu meklēšanu. Līdzīgi kā ar kriptovalūtām, arī SETI aizņemas tavas datora jaudas (protams, ar tavu atļauju), lai meklētu no radioteleskopiem saņemtos signālos pazīmes par saprātīgām būtnēm.

    Diemžēl AMD Radeon 5700 lietotājiem (un, visticamāk, arī AMD Radeon 5700 XT lietotājiem) varētu tikt liegta iespēja nodot videokartes apstrādes jaudas SETI projektam, jo tās vienkārši pēc tam izsniedz neuzticamus rezultātus. Tiek ziņots, ka AMD 5700 videokartēm esot kādas problēmas ar OpenCL, kas var padarīt rezultātus neuzticamus.

    Reklāma

    Ar AMD Radeon 5700 XT mums jau bijusi darīšana, diemžēl šī videokarte bija ļoti niķīga, vairākas reizes dienā tika piedzīvota pilnīga sistēmas uzkāršanās un pat restarti. Arī tīmeklis ir pilns ar sūdzībām par AMD jauno Navi videokaršu draiveru un pavadošās programmatūras trūkumiem un nestabilitāti.

    Avotseteknix
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kristaps K.
    28.11.2019 14:38

    OpenGL? Priekš šādām lietām (GPGPU) lieto OpenCL, nevis OpenGL.

    Kursors.lv
    29.11.2019 18:28
    Reply to  Kristaps K.

    Jā, tev ir taisnība – pie vainas ir OpenCL. Kļūdu bija pieļāvis blogs, kuru izmantojām par avotu. Salabosim rakstu. Paldies par norādi!

    Tadeušs Lopiņš
    28.11.2019 20:00

    AMD videokartes tapšot aizliegtas, jo veicina globālo sasilšanu!

    Reklāma