Web Analytics
More
    Reklāma

    LEGO asprātīgā veidā pasmejas par Teslas pikapu

    Jaunākie raksti

    Pēdējo nedēļu laikā, kurās kompānijas viena pēc otras prezentējušas dažādus elektroauto konceptus un runājušas par lielām izmaiņām auto nozarē, arī plastmasas konstruktoru gigants LEGO vēlējies pieteikt savu auto, tiesa īpašā stilā un pārnestā nozīmē.

    Rotaļlietu ražotājs pieteicis savu tiešo konkurenci Teslas prezentētajam pikapam Cybertruck, kura prezentācija neizvērtās tik laba kā cerēts, jo pārbaudot necaursitamo logu, tas tomēr saplīsa. Tam kalpojot par vienu no galvenajiem plusiem LEGO Cybertruck versijai, jo kompānija visu auto nodēvējusi par trieciendrošu. Runājot par vilkšanas jaudu, kura Teslai būtu vairāk nekā 6 tonnas, LEGO auto tā būs tik, cik lietotājs spēs pavilkt, tātad hipotētiski neierobežota. Un cenas ziņā LEGO noteikti būs priekšrocības, jo šī versija būs veidota no plastmasas. Kaut arī konkurentam būs līdzīga aso līniju forma, tā nebaidās atzīt vislielāko mīnusu salīdzinot ar Cybertruck. Uzkāpjot uz LEGO pikapa versijas ar pliku pēdu var sajust sāpes, kuras spēj iedzīt pat agonijā, jo domāju, ka ikvienam tā nejauši ir gadījies uzkāpt un sajust šīs necilvēciskās izjūtas.

    Reklāma

    Protams, šis viss ar lielu humoru devu no LEGO puses, taču kompānija ir prezentējusi dažādus veidojumus no LEGO, kas varētu piesaistīt ikviena uzmanību. Tie ir Apollo 11 misijas kosmosa tērps, betmena auto, supermena siluets un citi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma