Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS izziņo ROG Strix PCIe Riser kabeli

    Jaunākie raksti

    Galddatoru korpusos nereti tiek paredzēta vertikāla vieta, kur novietot videokarti, lai to būtu iespējams labāk dzesēt un arī apskatīt. Bet gandrīz nekad korpusa komplektā neredzēsi tā saucamo PCIe riser cable jeb PCIe slota pagarinājuma vadu, lai videokarti tiešām arī būtu iespējams novietot vertikālā pozīcijā.

    ASUS izziņojis ROG Strix Riser Cable, kas tieši paredzēts, lai pagarinātu PCIe slota pieejamību videokartes novietošanai tālāko no mātesplates. ROG Strix Riser Cable ir viens no retajiem (ja ne vienīgais) ROG Strix sērijas produkts bez RGB LED diodēm.

    Reklāma

    ROG Strix Riser Cable uzbūvē izmantoti tie paši materiāli un pieejas, kas redzamas ROG Strix sērijas mātesplatēs – PCI-Express x16 slota izturība uzlabota ar metāla elementiem, pats kabelis ietērpts biezā gumijas apvalkā, kas netraucēs videokartes ērtai izvietošanai gandrīz jebkurā galddatora korpusā.

    ASUS nav pateicis, cik tieši gara ir pati ROG Strix Riser Cable lokanā daļa, bet ROG Strix Riser Cable kopējie izmēri ir 240 mm x 127 mm x 10 mm, tāpēc lokanā daļa varētu būt 18 – 20 cm gara. Pagaidām nav zināma ROG Strix Riser Cable cena un pieejamības laiks.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma