Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunie iPhone saņēmuši vāciņus ar akumulatoru un pogu kamerai

    Jaunākie raksti

    Kompānija Apple prezentējusi trešās paaudzes gudro baterijas vāciņu (angliski smart battery case), kurš sevī iekļauj papildus baterijas elementu un šajā reizē arī iebūvētu pogu kamerai. 2016. gadā kompānija prezentēja saviem kvalitātes standartiem atbilstošu telefona vāciņu ar papildus bateriju, kas ļautu telefonu izmantot ilgāk, kā arī ļautu reizē to uzlādēt.

    Šajā nedēļā vāciņš prezentēts speciāli iPhone 11 un iPhone 11 Pro (Max) modeļiem. No iepriekšējās sērijas vāciņiem priekš iPhone XS šis modelis atšķiras ar lielāku izgriezumu kamerai un speciālu pogu vāciņa labajā stūrī. Šī poga ļaus ērti ieslēgt kameru un uzņemt foto vai video, to paturot ilgāk. Tā būs viegli lietojama telefonam atrodoties horizontālā stāvoklī, kad rādītājpirksts dabiski ieņem šo pozīciju.

    Reklāma

    Vāciņu iespējams uzlādēt arī ar bezvadu lādētāju, pat ja telefons atrodas tajā iekšā. Tas būs pieejams baltā, melnā un rozā krāsā. Šobrīd Latvijā nav pieejama tieši šī versija, taču izejot no iepriekšējā vāciņa cenas, tā varētu sākties no 139 euro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lauris Ozo
    23.11.2019 18:24

    139 eiro, nē paldies!

    vUps
    24.11.2019 17:24

    Diez kādēļ nevar uztaisīt telefonu 2mm biezāku un ielikt lielāku bateriju + kamera ar nebūtu tik ļoti izbīdīta uz āru.

    Reklāma