Web Analytics
More
    Reklāma

    Divi Apple Watch sunim, bet saimnieks parādnieku sarakstā Ķīnā

    Jaunākie raksti

    Ķīnas nekustamā īpašuma magnāta dēls Vangs Sikongs (angliski Wang Sicong), kurš savam sunim iegādājies divus vairāk nekā 10 000 dolāru vērtus Apple Watch sērijas pulksteņus, ticis iekļauts valsts diskreditēto cilvēku sarakstā.

    Tas nozīmē, ka Vangam ir finansiālas problēmas, kā piemēram 21,5 miljonu dolāru parāds Ķīnas tiesai. Iekļaušana šajā sarakstā nozīmē, ka personai nav iespēju ceļot pirmajā klasē ar lidmašīnu vai vilcienu, doties ceļojumos, pirkt dārgus luksusa priekšmetus, pirkt īpašumus, kā arī atpūsties ar vērienu.

    Reklāma

    Stāsta interesantākā daļa ir tā, ka Vanga sunim patiešām ir divi Apple Watch zelta pulksteņi, un kā tiek pasniegts, ka četrkājainajam draugam principā vajadzētu pa pulkstenim uz katras kājas. Tomēr tas esot pārāk dīvaini, līdz ar to viņam pietiek vien ar diviem, un tas atspoguļojot viņa stāvokli. Ja paskatās uz Ķīnas ekonomisko situāciju, tad viena šī pulksteņa vērtība pēc 2012. gada datiem būtu 10 Ķīnas ģimeņu gada vidējie ienākumi. Protams, šāda rīcība izsauc pārdomas par jaunā vīrieša rīcību un šāda veida izrādīšanos.

    Diskreditēto personu saraksta izveides mērķis ir likt domāt un atbalstīt godīgu darbību, taču par sliktu uzvedību sodīt. Ļoti trāpīgi situācija raksturota ar vārdiem, ka pat cietumā sodam ir beigu termiņš, taču parādu segšana var aizņemt visu dzīvi. Šajā sarakstā jau šobrīd atrodas vairāk nekā 13 miljonu cilvēku.

    Nevar gan noliegt, ka haskiju sugas suns izskatās patiešām modīgi, un varbūt pat jau 2015. gadā pirktie pulksteņi varētu radīt jaunu trendu ar viedierīcēm priekš mūsu mīluļiem. Tāpat suns 2016. gadā ticis pie 8 iPhone 7S modeļiem, protams, arī zelta krāsā pieskaņojoties pulksteņiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    12.11.2019 10:28

    Man šķiet, ka braukt ar MOGO Q7 ir taspats, kas pirkt sunim pulksteni. Gi-gi-gi :D

    Krotow
    12.11.2019 21:25
    Reply to  KKTK

    Q7 otrreizējā tirgū jau ir par pieejamiem cipariem. Vienā no vietējām autoplaču lapām bija 2008 gada Q7 pa 9990 EUR (paklusēsim par nodokļiem, apkopes un riepu izmaksām).

    digitalk
    12.11.2019 10:55

    k’mon, nav ne tehnoloģiski interesanti, ne arī smieklīgi. Henrij, nekopē dzelteno presi, lūdzu. es ar to kodolieroču programmas rakstu jau redzēju, ka tu vari līmenī atlasīt ziņas.

    Kursors.lv
    12.11.2019 11:53
    Reply to  digitalk

    Chill, šo ziņu atlasīju es.

    Krotow
    12.11.2019 21:28

    Traki viņam tur. Nāksies pārdot suņa pulksteņus lai varētu suni pabarot :) Vienalga labāk kā Mao uznāciena laikā, kad viņa šķiru bez komentāriem lika pie sienas. Ar parādiem vai bez.

    Mārtiņš
    13.11.2019 12:16

    Cilvēku dīvainībām un neloģiskām tieksmēm pēc dārglietām nav robežu. Sunim pašam tas pulkstenis ir pie kājas gan burtiskā, gan pārnestā nozīmē :D

    Kaut gan var jau būt, ka es esmu tas dīvainais, jo nesaskatu nekādu jēgu sevi apkarināt ar visādiem dārgiem ķiņķēziņiem. Muzejos un izstādēs – jā, lai stāv un spīd, bet ikdienā? Nekādas jēgas.

    Reklāma