Web Analytics
More
    Reklāma

    Ubiquiti izlaiž UniFi Dream Machine Wi-Fi maršrutētāju

    Jaunākie raksti

    Ubiquiti izziņojis jaunu bezvadu maršrutētāju UniFi Dream Machine, kas paredzēts mājokļiem un nelieliem ofisiem. UniFi Dream Machine nebūtu dēvējams par lētu bezvadu maršrutētāju, toties tas piedāvā 4×4 Enterprise līmeņa piekļuves punktu, četras Gigabit LAN pieslēgvietas, security gateway un citus labumus.

    UniFi Dream Machine darbina četru ARM Cortex-A57 kodolu 1.7 GHz procesors, maršrutētājs atbalsta 802.11ac Wave 2 4×4 MU-MIMO, nodrošinot datu pārraidi tīklā līdz 1 Gbps. UniFi Dream Machine maršrutētājs ērti pārvaldāms ar Ubiquiti UniFi lietotni. Ubiquiti sola nodrošināt UniFi Dream Machine ar programmatūras atjauninājumiem.

    Reklāma

    AmpliFi bija pirmais Ubiquiti Networks produkts lietošanai mājās. Latvijas inženieru radītā bezvadu interneta sistēma Ubiquiti AmpliFi ir paredzēta lietošanai mājās, nodrošinot jaudīgu un stabilu interneta pieslēgumu arī tad, ja tiek lietots daudz viedierīču. Ubiquiti Networks AmpliFi sistēmas izstrādē investējis trīs miljonus eiro. 2014. gadā, nodibinot U Labs, pirmo patērētāju produktu izpētes centru Latvijā, uzņēmums sāka virzību uz risinājumu mājas lietošanai izstrādi un ražošanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kvasinsh
    08.11.2019 10:43

    Esmu ļoti apmierināts ar Ubiquiti AmpliFi vienkāršību, funkciju pieejamību un stabilitāti. Domāju, ka arī UniFi Dream Machine būs līmenī.

    Reklāma