Web Analytics
More
    Reklāma

    LG OLED televizori tiks pie Nvidia G-Sync atbalsta

    Jaunākie raksti

    Videospēļu industrija pēdējos pāris gadus ir megapelnoša – datoru un datoru aksesuāru ražotāji arvien vairāk pieslienas datorspēļu jūsmiņu aplaimošanai ar dažādiem dārgiem un vēl dārgākiem nieciņiem, kas padara spēles iespaidīgāk baudāmas. Nav nekāds brīnums, ka arī televizoru ražotāji grasās nokost kādu gabaliņu no šī pīrāga. Specializētie milzu izmēra spēlēm paredzētie datoru ekrāni maksā ārprātīgu naudu, kamēr saderīgs LG OLED televizors iegādājams cenā zem 1500 eiro.

    LG paziņojis, ka jau šajā nedēļā pie 2019. gada LG OLED televizoru īpašniekiem ceļu uzsāks programmatūras atjauninājums, kas atnesīs Nvidia G-Sync tehnoloģijas atbalstu. Nvidia G-Sync atbalsts būs pieejams  E9 (65 un 55 collu) sērijā, C9 (77, 65 un 55 collu) sērijā un B9 (65 un 55 collu) sērijā. Sākumā atjauninājumu saņems ASV iedzīvotāji, pēcāk tas nonāks arī Eiropā. Pie mums tam būtu jānonāk līdz gada beigām.

    Reklāma

    Nvidia G-Sync tehnoloģija pieejama datoros ar GeForce RTX un GeForce GTX 16-sērijas videokartēm. Nvidia drīzumā piedāvās jaunu GeForce Game Ready Driver ar HDMI atbalstu Nvidia G-Sync aktivizēšanai. Nvidia G-Sync tehnoloģijas priekšrocības varēs baudīt 1080p izšķirtspējā ar 144 Hz vai 1440p izšķirtspējā ar 120 Hz.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    05.11.2019 08:47

    tas jau būs tikai G-Sync compatible, bez hardwāres čipa nekur augstāk neuzleksi.

    Reklāma