Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS ROG Phone saņems Android 9.0 Pie atjauninājumu

    Jaunākie raksti

    Iepriekš tika visai plaši runāts, ka pirmās paaudzes ASUS ROG Phone viedtālrunis nesaņems Android 9.0 Pie, atstājot viedtālruni pie Android Oreo operētājsistēmas versijas. ASUS tikko apstiprinājis, ka pirmās paaudzes ROG Phone viedtālruņa īpašnieki tomēr var gaidīt 9.0 Pie atnākšanu.

    Runas par ROG Phone neatjaunināšanu sākās, jo ASUS bija solījis apgādāt viedtālruni ar Android 9.0 Pie vēl līdz septembra beigām, bet tas nenotika. Šobrīd tiek gaidīts, ka ROG Phone pie operētājsistēmas atjauninājuma tiks novembra beigās.

    Reklāma

    ASUS ROG Phone iznāca 2018. gada vidū ar Snapdragon 845 procesoru, kam palielināta takts frekvence no standarta 2.8 GHz līdz 2.96 GHz. Viedtālrunim ir 6.0 collu AMOLED 2160 x 1080 ekrāns ar HDR atbalstu, turklāt ekrānam ir 90 Hz attēla atsvaidzes ātrums. ASUS ROG Phone saņēmis 8 GB RAM un 4000 mAh akumulatoru. Tāpat ASUS ROG Phone ticis pie pilnas saderības ar ASUS Aura Sync – vari midžināt iebūvētās LED RGB gaismiņas kopā ar ASUS ROG galddatora aksesuāriem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    01.11.2019 13:21

    Shausmas, ka joprojam it ka jauns telefona modelis, kas iznaca pagajusa gada un neteiktu ka butu tas 1 no 50 modeliem, ROG serija ko stance katrus pusgadu vai menesi. Un nav joprojam atjaunots uz Pie, Android 9, kas shobrid nu jau kaadu laiku nav aktuals, ka neka iznaca Android 10. Tapec vien nav verts sadas firmas, modeli nemt. Loti nozelojami.

    Reklāma