Web Analytics
More
    Reklāma

    Spotify Premium Family pieejama atsevišķa Kids lietotne bērniem

    Jaunākie raksti

    Spotify tikko izziņojis jaunu iespēju, lai sekmētu ģimenes plāna pārdošanas apjomus. Spotify paziņojis, ka ģimenes plāna abonentiem turpmāk būs pieejama atsevišķa lietotne, kas paredzēta tieši ģimenes jaunāko locekļu izklaidēšanai.

    Spotify piedāvā Kids lietotni bērniem jau no trīs gadu vecuma. Bērniem būs pieeja pašiem pie savas mūzikas, turklāt mūziku varēs gan straumēt, gan arī ielādēt viedierīcē izmantošanai bez pieslēguma tīmeklim. Bērnu Spotify būs arī ekspertu izvēlēts saturs un Explore playlists iespēja. Protams, bērnu Spotify nebūs pieejama mūzika ar rupjiem vārdiem.

    Reklāma

    Spotify Kids lietotnē varēs atrast dažādas mūzikas kategorijas, gluži kā standarta Spotify lietotnē – Movies & TV, Top hits, Activities, Genres, Seasonal, Spotify Originals un Stories. Tiks piedāvāta arī mūzikas no Nickelodeon, Disney, Discovery Kids, Universal Pictures un citiem bērnu filmu un seriālu veidotājiem.

    Bērnu vecāki varēs Kids lietotnē norādīt bērna vecumu, tam arī būs būtiska loma dziesmu izvēlē – mazākiem bērniem tiks piedāvātas šūpuļdziesmas, dažādi populāri līdzi dziedami meldiņi, kamēr jau skolas vecuma bērniem būs pieeja popmūzikai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma