Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung parāda jaunu salokāma viedtālruņa pielietojuma konceptu

    Jaunākie raksti

    Samsung droši vien būtu dēvējams par veiksmīgāko no neveiksmīgajiem lokanu ekrānu viedtālruņu solītājiem. Samsung ir vienīgais, kas tiešām spēji parādīt lokanu ekrānu viedtālrunī, kaut arī līdz galam nav izdevies tikt galā ar ekrāna lokanuma problēmām.

    Reklāma

    Samsung izstrādātāju konferences norises laikā parādījis jaunu lokanā ekrāna viedtālruņa konceptu. Pats par sevi tas nekas jauns nav – Samsung izlēmis ekrānu locīt gluži tāpat, kā tas kādreiz bija atvāžamajiem Motorola, Samsung un citiem ražotājiem. Šādas pašas idejas lokanā ekrāna viedtālruni jau kādu laiku gaidām no Motorola.

    Samsung norāda, ka jaunā koncepta lokanie viedtālruņi būšot kompaktāki, bet tas arī ir viss, ko Samsung pastāstīja par nākotnes plāniem. Ne pušplēsts vārds netika runāts par pašu ekrānu lokanības uzlabojumiem vai jaunām eņģēm un citām niansēm, kas lokano viedtālruņu attīstībā būtu nozīmīgi atspēriena punkti.

    Atzīšos, ka biju cerējis šī gada laikā paturēt rokā vismaz divus lokanus viedtālruņus, bet izskatās, ka tā arī šis gads noslēgsies, un pat līdz testētājiem nebūs nonācis neviens lokana ekrāna modelis.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Artuurs
    03.11.2019 16:46

    Kaut kā par šito neviens nerunā un nav bijis dzirdēts nemaz -> https://www.youtube.com/watch?v=XdvJdXSxbSk

    Kursors.lv
    03.11.2019 22:04
    Reply to  Artuurs

    Royole lokanos displejus un telefonu es redzēju jau gada sākumā CES izstādē. Toreiz tas izskatījās vēl pavisam zaļš produkts un tagad laikam sadūšojušies izlaist kaut cik pabeigta un kaut kur nopērkama telefona formā.

    Reklāma