Web Analytics
More
    Reklāma

    AOC izziņo jauno AGON AG273QX monitoru geimeriem

    Jaunākie raksti

    AOC paziņo par 27 collu (68,6 cm) AG273QX jaunāko, konkurētspējīgo 3. paaudzes AGON modeļa monitoru. Vesela pakete ar tik ļoti gaidītajām šaušanas, MOBA un arkādes spēļu funkcijām apmierinās fanu vajadzības gan ātruma, gan attēla kvalitātes ziņā. AG273QX spēlēm nepieciešamie parametri ir pārliecinoši: iespaidīga 165 Hz atsvaidzes intensitāte un 1 ms reakcijas laiks (MPRT). Atšķirībā no citiem spēļu monitoriem, kas koncentrējas vienīgi uz ātrumu, AG273QX ir aprīkots ar 27 collu VA paneli ar QHD (1440p) izšķirtspēju, ļaujot saskatīt daudz sīkākas detaļas un sniedzot bagātīgu kontrastu; AOC plašo krāsu gammu un VESA DisplayHDR 400 sertifikātu, kas nodrošina spilgtas, dabiskas krāsas. AMD FreeSync 2 HDR atbalsts nodrošina reālistiskus attēlus bez palielinātas ievades aiztures, kā arī novērš pārrāvumus un raustīšanos.

    165 Hz atsvaidzes intensitāte nozīmē, ka AG273QX nomaina kadru aptuveni ik pēc 6 milisekundēm, kas konkurētspējīgiem spēlētājiem ir ārkārtīgi svarīgi. Līdz ar 1 ms pikseļu atbildes laiku (MPRT) tas nozīmē, ka spēlētāji redzēs vienmērīgākas animācijas un varēs vieglāk izsekot pretinieku kustībām.

    Reklāma

    AG273QX 27” VA panelis ar QHD (2560 x 1440) izšķirtspēju piedāvā 3000:1 statiskā kontrasta attiecību ar dziļiem, tintes melnuma toņiem. Papildus augstajai izšķirtspējai un bagātīgajam kontrastam jāmin VESA DisplayHDR 400 atbalsts, kas nozīmē, ka monitors spēj sasniegt maksimālo 400 nitu spilgtumu. Monitors precīzi attēlo HDR saturu, piemēram, spilgtus uzplaiksnījumus un dažādu toņu eksplozijas tumšā spēļu pasaulē, ļaujot spēlei pilnībā pārņemt spēlētāju savā varā. AMD FreeSync 2 HDR funkcija sniedz zema latentuma HDR toņu kartēšanu, zemu kadru ātruma kompensāciju (LFC), kā arī spēlēšanu bez pārrāvumiem un raustīšanās. AG273QX plakanais, gludais trīspusējais bezrāmja VA panelis ir labi piemērots spēlētājiem, kuri izvēlas standarta plakanos monitorus. Spēlētāji, kuriem labāk patīk ieliektie displeji, varētu dot priekšroku ieliektajiem modeļiem – AG273QCX vai AG273QCG.

    Lai spēlētājiem atvieglotu monitoru nogādāšanu LAN ballītēs vai turnīros, AG273QX ir aprīkots ar rokturi pārnēsāšanai, nodrošinot vienkāršu montāžu ar vienu klikšķi bez skrūvēm. AG273QX ir arī dubultie ievelkamie austiņu turētāji katrā pusē un Light FX pielāgojamās RGB gaismas aizmugurē, kas ļauj monitoru personalizēt.

    Šaušanas spēļu fani īpaši novērtēs DialPoint, AOC mērķa indikatoru, kas mērķi novieto ekrāna vidū, ja spēlē tāda nav. Turklāt AOC Shadow Control (ēnu kontroli) var pielāgot OSD izvēlnē, izgaismojot tumšos apgabalus vai aptumšojot gaišos, un AOC Game Colour (spēles krāsa) ļauj palielināt vai samazināt krāsu piesātinājumu un pelēkās krāsas līmeņus. Trīs iepriekš konfigurētie (FPS, Racing, RTS) un trīs lietotājiem pielāgojamie spēles režīmi piedāvā ērtu piekļuvi noderīgiem sākotnējiem iestatījumiem. Atjauninātais OSD 3.sērijas AGON ļauj pielāgot iestatījumus vienā mirklī, un lietotāji var pat izmantot G-Menu programmatūru turpmāko pielāgojumu veikšanai, neizmantojot OSD pogas.

    AOC AGON AG273QX būs pieejams 2019. gada novembrī par ražotāja ieteikto mazumtirdzniecības cenu 509 €.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma