Web Analytics
More
    Reklāma

    Windows 10 Game Bar beidzot spēs parādīt kadru nomaiņas ātrumu spēlēs

    Jaunākie raksti

    Microsoft līdz ar Windows 10 atnākšanu cenšas uzsvērt operētājsistēmas piemērotību datorspēļu dzenātājiem, tiek piedāvāts pat tā saucamais Game Bar, kas atbild par spēļu ierakstu, skaņas un mikrofona pārvaldīšanu un Broadcast funkcija nodrošina spēles video straumēšanu.

    Nenoliedzami mūsdienās ar 120 Hz, 144 Hz un pat 240 Hz ekrāniem ir visai būtiski redzēt, cik tieši kadrus sekundē vari izžmiegt no spēles ar savu datoru. Iepriekš ar šādu informāciju Windows 10 nedalījās, nācās izmantot kādu citu programmu, lai ekrāna stūrī parādītu kadru nomaiņas ātrumu. Ļaudis parasti izvēlējās FRAPS lietotni, Steam iebūvēto FPS parādīšanas rīku vai GeForce Experience iebūvēto rīku, bet turpmāk šo informāciju sniegs arī Windows 10.

    Reklāma

    Microsoft Game Bar atjauninājums atnāks kopā ar tā dēvēto Windows 10 October 2019 Update. Nepacietīgākie jau var skriet un uzreiz atjaunināt Microsoft Game Bar manuālā ceļā.

    Daudzi šo Game Bar atjauninājumu dēvēs par nevajadzīgu, bet man labāk patīk uzreiz iebūvēti rīki, nevis nepieciešamība meklēt speciālas lietotnes tāda svarīga nieciņa parādīšanai ekrāna stūrī.

    Avotspcworld
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma