Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Maps iOS versija beidzot saņem negadījumu paziņojumus, satiksmes ziņas un radaru brīdinājumus

    Jaunākie raksti

    Apple iOS operētājsistēma beidzot saņemt vairākus Google Maps jaunumus, kas Android nometnei bija pieejami jau vasaras vidū. Google Maps turpmāk ziņos (tu pats arī varēsi ziņot) par ceļu satiksmes negadījumiem, kā arī Google Maps iOS ziņos par fotoradariem. Līdzvērtīgas iespējas šobrīd piedāvā Waze lietotne, kura arī pieder Google.

    Reklāma

    Gan Apple iOS, gan arī Android lietotājiem būs pieejami četri dažādi paziņojumu veidi par apgrūtinātu satiksmi – būvdarbi uz ceļa, slēgta josla, stāvošs auto vai citi objekti uz ceļa, piemēram, izbirusi krava vai notriekts dzīvnieks.

    Man gan jāsaka, ka vismaz Latvijā Google Maps navigācija bieži vien parāda atšķirīgu maršrutu no tā, ko spēj izplānot Waze, turklāt Waze sniegtie maršruti nereti ir loģiskāki.

    AvotsGoogle
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Falks
    22.10.2019 10:53

    Waze pietrūkst tikai norādījumi par braukšanas joslām un viņi kko varētu izdomāt lai ekrāna attēls neiedeg. Lai to novērstu es ievērojami samazinu spilgtumu.

    Dzintars
    22.10.2019 11:02
    Reply to  Falks

    Ekrāna iedegums jau vairāk no paša displeja atkarīgs. Man iepriekš uz S8+ galaktikas arī gadijās, tikai Whatsapp kontūras iedega ekrānā, garantijas ceļā visu nomainīja, parakājoties vairāk izrādijās, ka tiem displejiem by default bija problēma ar to, ka iedega appu kontūras utml.

    22.10.2019 15:50
    Reply to  Falks

    ja uztrauc iedegums, tad izvēloties telefonu nedrīkst pirkt ar amoled ekrānu. ne jau nu aplikācijai būtu pienākums rūpēties par dzelža trūkumiem.

    NR71
    22.10.2019 18:46

    Google Maps, ņemot vērā saskarni, dizainu, iespējas, precizitāti, ir labākais navigators. Tagad arī iOs vairs nav outsaideri. ;) Waze – tāda rotaļlieta jauniešiem, ar bērnišķīgu saskarni un dizainu. :)

    Reklāma