Web Analytics
More
    Reklāma

    Google piedāvā iPhone lietotājiem neierobežotu vietu maksimālas kvalitātes foto uzglabāšanai

    Jaunākie raksti

    Noticis visai interesants pavērsiens – Google piedāvā iPhone lietotājiem to, kas Android nometnei tikai sapņos rādās. Šoreiz runa ir par maksimālas kvalitātes fotogrāfiju uzglabāšanu Google Photos. Android lietotājiem teorētiski arī pieejama foto uzglabāšana bez ierobežojumiem, bet tad nākas izmantot Pixel, Pixel 2 vai Pixel 3 viedtālruņus, uz Pixel 4 vairs neattiecas iespēja glabāt fotogrāfijas Google Photos bez kvalitātes zuduma.

    Jaunākajos iPhone tiek izmantots HEIC/HEIF failu formāts, kas spēj saglabāt fotoattēlus ar daudz mazāku faila izmēru, nezaudējot attēla kvalitāti. Google piešķīrusi iPhone lietotājiem bez maksas un bez kvalitātes zudumiem vietu mākonī, jo Google nenākas izmantot serveru jaudas JPG attēlu kompresēšanai, kā tas ir Android viedtālruņiem.

    Reklāma

    Tiek pieļauts, ka Pixel 4 un 4XL tomēr tiks pie bezmaksas foto ielādes (nezaudējot kvalitāti) Google Photos kaut kad nākotnē, jo Android 10 atbalsta nepieciešamos failu formātus.

    iPhone lietotāji tikmēr dodas uz Settings > Camera > Formats, lai pārliecinātos, ka High Efficiency foto uzglabāšana ir aktivizēta.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Yeah
    18.10.2019 12:05

    Nice!

    Lauris Uzulnīks
    18.10.2019 12:10

    Es savu iphone7 par baigi jaunu modeli nesauktu..
    starpcitu – pēdējā laikā esmu pamanījis ka google photos app ir neierobežota vieta fotogrāfijām agrāko 15gb vietā

    Reklāma